Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (124)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Taková dětská psí pohádka plná všech možných klišé, přičemž přirozeně vychovává k tomu, co je dobré a důležité (rodina, přátele...). Myslím, že pro děti je to dostatečně zábavné a humorné, stopáž je střídmá a dabing Petra Rychlého je výborný. Celkově jsem se bavil i já, ač už trochu odrostlejší divák. Jelikož jsem pejskař, tak dávám 8/10, nicméně je to hodně zabarveno vlastním vztahem k pejskům. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná ptákovina! Mluvící psi?! Wow! Docela nářez, že to má tak relativně "dobré" hodnocení. No, každopádně jako klamání diváka funguje báječně! Děs, běs a abych ochránil všechny potenciální diváky, kteří by měli na tento psí paskvil zálusk, ohodnotím jej odpadem! Snad to bude dostatečné varování... 10% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Blu-ray/// Dabing 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +vydařený český dabing, skvělí a bohatě obsazení originální, super zábava, příběh, počítačová animace zvířat -mohlo být klidně uvedeno do kin, obsazení lidských rolí mohlo být bohatší/// Filmů se zvířaty a o zvířatech, často i mluvících vzniká hodně, ale od dob Neuvěřitelné cesty 1 a 2 tu nebyl tak krásný a zábavný film, který by splňoval nejen roli rodinného filmu, ale taky filmu, který má duši, příběh a dokáže krásně dojmout. Možná že jsou některé prvky jednoduší, některé možná mírně přehnané, ale nikdy nejsou trapné nebo dětinsky infantilní. U Marmaduka jsem s půjčením trochu váhal, nevěděl jsem do čeho jdu, byl to risk, který ale stál za to. Super film./// Celkem 84%/// ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Mohl bych tu klidně okopírovat příspěvek od uživatele Malarkey. Nechápu, o co vám všem jde. Já osobně jsem měl filmy s mluvícími zvířaty jako malý kluk strašně rád (hlavně "Neuvěřitelnou cestu", která má 70%). Radši si pustím několikrát Mermaduka než nějakou přeceňovanou novinku od Roba Zombieho. A to mám horory rád. ()

aslavey 

všechny recenze uživatele

Sice to je klišé nad klišé a ještě větší klišé, ale na druhou stranu vcelku pěknej nápad, předělat klišé do světa zvířátek. Moje dětská duše si zaplesala. Frkům jsem se zasmál a víc jsem ani vlastně nechtěl. To, že příběh tu už byl milionkrát a stačí prvních 5 minut a člověk ví, jak to dopadne, ale na příběh se stejně nekouká. Možná se daly vypustit, nebo předělat některé až příliš absurdní scény, ale zklamání by vypadalo jinak :) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ron Perlman byl původně obsazen do role Chupadogry, ale z neznámých důvodů jej nahradil Sam Elliott. (Karlos80)
  • Film se natáčel v Huntington Beach a v Santa Claritě v Kalifotnii v USA a ve Vancouveru v Britské Kolumbii. (rafix)
  • V Andersonově komiksové předloze Marmaduk nikdy nemluvil. (Karlos80)

Reklama

Reklama