Reklama

Reklama

The Boondocks

(seriál)
USA, (2005–2014), 19 h 48 min (Minutáž: 19–23 min)

Tvůrci:

Aaron McGruder

Hudba:

Flying Lotus

Hrají:

Regina King, John Witherspoon, Gary Anthony Williams, Cedric Yarbrough, Jim Meskimen, Charlie Murphy, Snoop Dogg, Aaron McGruder, Xzibit, Sam McMurray (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Animovaný tv seriál bežiaci v USA. Robí si srandu z rapu ale černochov, ale nie rasistickým spôsobom. Problémom je angličtina, ktorá je slangová a často gramaticky nesprávna. Seriál hovorí o bratoch Riley a Huey Freemanovcoch, ktorí žijú u svojho deda Freemana. V seriáli vystupuje viac známych raperov, niektorí aj nahovorili sami seba. (ČSFD)

(více)

Recenze uživatele S.Quentin QUALE k tomuto seriálu (1)

The Boondocks (2005) 

Jo, hodnotím po 2 dílech, ale jsem si jistý, že -+1* nepůjdu. Afroamerickej healthy dědeček má v péči dva afroamerický sígry, se kterýma komunikují afroamerickou slangovou angličtinou a ve své podstatě si dělají prdel z afroameričanů,což teda ale našinci může(musí) připadat za hranicí (antibělošského) rasismu. "I'm tryin to explain you, that Ronald Reagan was the devil! Ronald Wilson Reagan, each of his names has six letters. 666! People, doesn't that offend you? - A Ha ha ha, I love that kid!!! - Hey, don't do that!!! Stop clappin!!!" Update #1: Obsahově a taky dabingově (eng i cze) vynikající, bohužel animace je jako z pokémona. 80% ()

Reklama

Reklama