Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Po tom co mě zaujal první díl jsem od GE2 měl určitá očekavání,bohužél jak už to většinou u dvojek bývá pravidlem, stojí za hov*o :) První polovina filmu bylo to nejhorší co jsem kdy zažil ať už herci u kterých jsem bouchal šampus po každém umrtí tak atmosféra filmu naprosta kopírka prvního dílu v mnohem horším provedení. Jedina věc za kterou uděluji hvězdičku je ten přerostly sráč ve ventilační šachtě ten se opravdu povedl. 1* a nikdy více. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není o nic horší než jednička. Bohužel není ani o nic lepší, v podstatě se jedná o skoro stejné filmy, tudíž se nabízí zamyšleni, zda není pokračovaní trochu zbytečné. Co se týká návaznosti, připomíná mi to druhý díl The Descent 2- stejné místo, podobné scény, nějakej ten přeživší....prostě dvojka už má zvlhlý prach, tzn. půl hvězdy dolů za absentující originalitu. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Z jedničky byl každý vyplesklej a mě nebavila vůbec. Dvojka se nelíbíla tak jsem si řekl, že třeba budu zase mít jinej názor než ostatní a bavit mě bude. Film byl opravdu příšerný stejně jako pro mě jednička. Postavy mi byly totálně ukradený a když tam zase lítaly po léčebně a začaly umírat už jsem se jen smál a po hodině jsem přemýšlel jestli si to tu jednu hvězdičku zaslouží za nejlepší scénu kterou se do té doby jevilo prdění snímané termokamerou. Nekecám fakt to je nejlepší scéna za první hodinu a s duchem je vlastně spojená také, že? A pak se stal pro mě malej zázrak. Objevil se Sean Rogerson a celej film ukradl pro sebe. Mě jeho šílenec bavil a čekal jsem co komu provede protože být tam zavřenej devět let to musí zanechat následky. Shrnutí : Film pro mě nudný, ale díky Seanovi je poslední půlhodina dobře koukatelná a jelikož mě to bavilo jednou tolik než jednička (což skoro každej film) tak dám jednou tolik hvězdiček. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokračování je obdobně blbloučké jako jednička a pokud pominu příšerně zdlouhavý začátek s partou absolutně nesympatických a nechutných studentů, tak je dvojka o drobet zábavnější, protože je hravější a příběhovější. Jenže pořád se to odehrává v tom děsně klišovitém prostředí léčebny, které prostě vůbec netáhne. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá skupinka študentov sa jedného dňa vyberie do starej nemocnice vo Vancouvery kde bol natočený strašidelný film Grave Encounters. Na internete totiž jedného z nich kontaktovala a požiadala o stretnutie neznáma osoba pod nickom "smrť čaká". Po príchode na miesto si však uvedomili, že bolo veľkou chybou toto pozvanie prijať. "Smrť" totiž naozaj čaká. Pokiaľ niekto dúfa v úspešné pokračovanie prvej časti - rýchlo sa preberie. Až na jednu-dve scénky je toto pokračovania nudným tieňom vydarenej jednotky. Navyše som mal miestami pocit, že sledujem paródiu. Pre mňa osobne sklamanie a len k úcte k prvej časti šľahám dve hviezdičky - 40%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama