Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ta dějová a sebereferenční nadstavba (ale ne že by ji zrovna první Grave Encounters potřebovalo) není úplně špatný nápad (něco takového udělal Tom Six mezi první a druhou stonožkou), ale jen kdyby to celé nebylo tak tupé! Změny v chování postav přicházejí jak z čistého nebe (zajímavé je, jak je ten poslední zvrat blbý, ale přitom očekávatelný) a vlastně celá poslední třetina (od chvíle objevení starého známého) působí tak pomateně, že jsem chvíli uvažoval, jestli náhodou filmaři úmyslně nevkročili na hranu sofistikované sebeparodie - na video natáčí už i duch, fakt! :-D Ale asi ne. Atmosférou a lekačkami na mě víc zafungoval první díl. Ten jsem označil slovem fajn, dvojka pak je skorofajn. 5/10 ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je druhý díl krokem vedle, jak už to ostatně u druhých pokračování bývá. Tvůrci tak trochu vaří z vody a po prvním, řekněme mrazivém, lekacím dílu, nás v blázinci již nic nepřekvapí. Příběh se sice snaží překvapit "překvapivou" změnou v chování jednotlivých postav a napojením na první díl, ale vše je velmi předvídatelné a tupé. Jestliže první díl alespoň pro mě zajímavý...ten druhý balancuje někde mezi ztrátou času a pouhou zvědavostí vědět, zda tajemní duchové stále existují. ()

Reklama

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Lepší atmosféra, (pro mě) lepší děj a sympatičtější herci. Nechci tady pět nějakou chválu, na to mě zase film tak moc nezaujal, ale tvůrci se nyní nejspíš rozhodli napravit škody po prvním dílu. Povedlo se. Rozhodně zde neplatí, že dvojka a další pokračování jsou vždy horší než jednička, pro mě v tomto případě naopak. Při vybraných scénách jsem si dobře stříkla, což se nedalo říct u prvního otravného dílu. Jestli se chce někdo bát, tak si myslím, že není špatné si takhle večír film pustit. Kdo viděl Grave Encounters, chápu, že se mu do dvojky chtít nebude, ale věřte, nebudete litovat. Ano, je to sice celé přitažené za vlasy, ale ve světě dnešních filmů (hororů) je to zcela běžné, nemyslíte? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

"Překvapivě" kvalita druhého dílu klesla na minimální bod koukatelnosti. Nějakým způsobem mi uniklo, že se vůbec nějaká dvojka chystá a tak jsem k tomu přišla jako slepý k houslím. Laciné počítačové triky např.když jeden z herců "požíral" krysu či začerněné oči s rozevřená černá děsivá ústa dokořán - to vše už tu párkrát bylo. Ovšem zde jsem dokázala na minutu přesně předpovědět, kdy a jaká lekací scéna se objeví. Za mě je toto hodnocení dostačující už díky tomu celkem podivnému konci a také, že jsem to ještě dokoukala a nevypnula dříve. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování průměrnýho hororu.Prvních 40 minut je skoro nesledovatelných a i potom vám to vůbec nic nenabídne.Žádá invence, lekačky i situace přes kopírák ( něco je vyděsí, začnou utíkat, něco hledají, imbecilní návrh, že se rozdělíme...kam kurva spěcháš?, když se rozdělí, někdo umře, něco je vyděsí, jeden se odpojí...umře....bože...) klišoidní nuda která by neviděsila ani pětileté děcko a to sem hororovej posera.Démoni zase otevíraji držku dokořán div kameramana nespolknou.1* za dobrou scénu s nočním hlídačem, jinak opět stupidní konec a imbecilní nijaká pointa.Jeden z nejzbytečnějších a nejnudnějších foundfootage hororů, co jsem taky čekal když už jednička nebyla zázračná a trailer byl jasným důkazem nulové invence.20%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)

Reklama

Reklama