Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Hororově to vlastně působí stejně jako jednička, ale bylo to slabší.Aspoň tu zhruba poslední půl hodiny, kdy se na scéně objevil Lance Preston z jedničky a na konci, kdy se tam objevila ta černá díra, nebo co to mělo být už bylo moc přehnané.jednička byla určitě lepší a navíc jako horor to na mě působilo lépe a nevypadalo to tak nesmyslně jako dvojka, která od nastoupení do léčebny byla hodně nesmyslná. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Velice, ale opravdu velice špatné pokračování. Trapně se to snaží vyžrat jendičku. Bohužel jakákoliv strašidelná atmosféra je ta tam. Bohužel je to tak blbé, že všem hlavním postavám přejete smrt. A do třetice "bohužel"... tu nejvíce iritující osobu to ve filmu mine. A hřebíček do rakve zatluče trapné zakončení vcucnutím do prdele domu a otevřením čarovných dveří do země Oz....sorry, ale proč tyhle sračkoidní pokračování vůbec vznikají? Par. Activ 2 a více, REC 2 a více, VHS2, Wolf Creek2, I Spit on Your Grave 2, Silent Hill 2, i ten Saw 3 a dál... atd, vše jsou totální propadáky a jen to fandy hororů nasere a znechutí. Za tyhle filmové pokračování dobrých jedniček by měli jít všichni scénáristi v čele s režisérem na elektrické křeslo!--->5% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Grave Encounters 2“ má tu výhodu, že i přesto, že je čekáte, jsou zde docela dobré, děsivé a hlavně lekací scény, které na diváka budou mít pořád ten správný efekt. Navíc je zde ještě přidáno více nadpřirozena, což snímku také přidává. Vzhledem k těmto prvkům a dříve popsanému, bych druhý díl hodnotil stejně jako první. Jsou zde slabá místa, je zde opakování, ale v oblasti found footage je tohle něco, co pořád alespoň trochu vyznívá nadprůměrně. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

A u mně menší Zklamání! Oproti Skvělé Jedničky, kterou pokládám za jednu z nejlepších Paranormálních Duchařin Všech dob, co se týče Lekaček, je to skvělý zástupce Drag me to Hell, ale tady? 50 minut se neděje Nic, fakt NIC! pak to začne, ale jako by to, přestalo na mně fungovat, ani jednou jsem se NELEKL!! Trailer sliboval, více Akce, Duchů.. Větší Insane, a mně přišla Jednička dynamičtější, vraždy byli lépe propracované, tady se na to celkem Vybodli! Nenudil jsem se, Zábava je to fajn, pořád se jedná o Nadprůměrný FF, ale ve srovnání s Jedničkou, slabší Odvar:( ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá skupinka študentov sa jedného dňa vyberie do starej nemocnice vo Vancouvery kde bol natočený strašidelný film Grave Encounters. Na internete totiž jedného z nich kontaktovala a požiadala o stretnutie neznáma osoba pod nickom "smrť čaká". Po príchode na miesto si však uvedomili, že bolo veľkou chybou toto pozvanie prijať. "Smrť" totiž naozaj čaká. Pokiaľ niekto dúfa v úspešné pokračovanie prvej časti - rýchlo sa preberie. Až na jednu-dve scénky je toto pokračovania nudným tieňom vydarenej jednotky. Navyše som mal miestami pocit, že sledujem paródiu. Pre mňa osobne sklamanie a len k úcte k prvej časti šľahám dve hviezdičky - 40%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)

Reklama

Reklama