Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 1

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

juta 

všechny recenze uživatele

Nové pokračování Chuckyho působí trochu televizním zpracováním, což je velká škoda na tento kultovní horor. Na druhou stranu přišel tenhle díl s některými novinkami a navíc Chucky nebyl jen jedinou figurkou... To bylo docela fajn, stejně tak, že se vrátily staré známé postavy. Konec byl tak trochu otevřený, tak doufám, že se brzo dočkáme osmičky. :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tahle série opravdu už nemá vůbec co nabídnout. Technická stránka je značně podfinancovaná a film vypadá, jako by vypadl z VHSKY z 90. let, to samé platí o hereckých výkonech. Atmosféra nulová, což vzhledem k tomu, že se film odehrává v psychiatrické léčebně je značně negativní, takže jediné, co stojí za zmínku je Gore, kde potěší praktické efekty a je zvládnuto poměrně slušně, ale kdyby se nemuselo čekat 70 minut než se film rozjede, potěšilo by to víc. Ujdou ještě Chuckyho hlášky, jinak nevidím příliš důvodů proč nového Chuckyho doporučit. Na jedno zhlédnutí se to přežít dá.50% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Mám pre teba odkaz od Chuckyho. Vravel, že budeš vedieť, čo to znamená. Je to len jedno slovo. Vypitvanie.“ Ja neviem. Na tejto sérii - resp. prvých troch dieloch - som vyrastal a proste sa mi nepáči, čo tvorcovia s Chuckym urobili v nasledujúcich. (Kvázi)humorné štvorka a päťka boli jedným slovom strašné a síce pochmúrna šestka pôvodne „vážnej“ sérii napravila pošramotené renomé, ale tak že by šlo len kvôli tomu o nejako extra lepší film, to sa ozaj povedať nedalo. Sedmička je akousi kombináciou vážnej jednotky, dvojky, trojky a šestky a komediálnej štvorky a päťky. Dej je umiestnený do hororovými fanúšikmi obľúbeného prostredia psychiatrickej liečebne. Postavy sa dali, vraždiace scény sa dali, Chucky sa dal. Občas z toho vyšla atmosféra. Ale proste moc ma to nebavilo a dosť dobre nerozumiem stavu, v akom sa táto séria nachádza. No páčilo sa mi, že sa vrátil Andy (viď. potitulková scéna šestky). A tým pádom sa mi veľmi páčila aj bonusová scéna po titulkoch. Naopak, nebavila ma SPOILERY Jennifer Tilly, ktorú dlhodobo pokladám za najväčšiu chybu série a ani vysoký počet bábik. A humor samozrejme. SPOILERY ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

A ono to jde, a né že né- i po sedmé to tomu zparchantělýmu zrzkovi zase zabíjí jedna radost, navíc ta jeho držka plastová je vostrá jako skalpel (který si tu taky přijde na své). Ono takhle- je to nelogická kravina, ale co do řitě čekáte od filmu, kde vraždí panenka? Navíc panenka z osmdesátých let? Na blbečka ostříhaná panenka z osmdesátých let? Tak vidíte. Navíc si Mancini tentokráte vyhrál i s vizuálem- sterilně bílé prostředí psychiatrické léčebny zasněžené bílým sněhem. To se to pak krví červená jedna radost (btw gore je tady fuckt f(mň)amózní). Já musím napsat, že za mě tenhle Kult dobrý, až nečekaně. A Fiona Dourif? Damn, už v Holistické detektivní kanceláři Dirka Gentlyho mě zaujala, a tady, hlavně na konci filmu... asi jsem se zamiloval. Kdo chce další díl? Já! Já! Já! ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Po Chuckyho séměti, což je jedna z nejhorších Chuckáren a ještě s otřesným názvem, je tohle prostě paráda. Ano násilí a gore, až na vrtačku (ooo drsný) a rozdupání hlavy, je zde docela vlažné, ale všechno vynahrazuje hravý příběh, který je opravdu dobře napsán. A i když sem to v polovině, tak nějak prokoukl, bylo fajn, se tím ke konci nechat šokovat. Prostředí blázince, je sterilní a nepůsobí děsivě, byť všude přítomná zima, má docela dobrou atmosféru a v tomhle ohledu, je škoda že si tvůrci nedali víc záležet. A však Chucky, je prostě úžasný a famózní, jeho černý humor mně mile překvapil, jelikož byl opravdu vtipný a fandil sem mu. Jasně, jasně na jedničku a hlavně dvojku to nemá, ale je to dost dobré, na to abych chtěl pokračování. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. srpna 2017 na FrighFestu (Londýn). (Varan)
  • Jennifer Tilly natočila své scény za pouhých 6 dní, během posledních dvou týdnů natáčení 6.–11. února 2017. (rafix)
  • Fiona Dourif (Nica) je dcerou Brada Dourifa, který ve filmech o děsivé panence hrál masového vraha Charlese Lee Raye, který se do Chuckyho převtělil v prvním dílu filmové série Dětská hra (1988). V dalších dílech panenku vždy daboval. (pórek)

Reklama

Reklama