Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

MáŠa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle fakt ne, bývám nad věcí a těmhle parodiím dávám běžně třeba o 2 hvězdy víc, než je průměr, ale tenhleten what-the-fuck film nedostane ani jednu. Viděl jsem asi prvních 15 minut a bohatě mi to stačilo, a to už sem s tim bojoval od první scény. To bylo takové to "ježiš, to je trapný", ale tak snad se to rozjede, ty trailery vypadaly celkem vtipně. "Tak se aspoň podívám, jestli je to fakt nejhorší film všech dob." Ne, neměl jsem na to už sílu, zkoumat, jestli je to fakt tak mizerný film. Tohle je taková neskutečná rychlokvaška, kde si někdo myslí, že stačí jen přehrát znova nějakou scénu z jiného filmu, najednou v ní odkázat na nějakou současnou celebritu, nebo tam udělat nějakou fekální pointu, která ani nefunguje, a diváci budou u vytvžení. Pěkný hov.., diváci spíš budou nasr... Jestli jsem dokázal najít nějaká pozitiva na nějakých filmech jako Epic Movie, tak tady fakt něco podobného nehrozí. Tenhleten trend, kdy se třeba ve scéně z pravěku používá notebook s odkazem na nějaký současný fenomén oblíbený mezi teenegery, je fakt cesta mimo. ()

moviesfan odpad!

všechny recenze uživatele

V parodiích bývám často vyjímka a ne všechny odsuzuji odpadem. Přes veškerá varování jsem neodolal a pustil jsem si Disaster movie. Po pár minutách jsem si říkal, proč jsem protentokrát neuposlechl. Film jednoznačně nebyl vtipný ač se o to tvůrci usilovně snažili. Nejenže byl snímek nudný, ale především trapný. Popravdě jsem se zasmál asi dvakrát. Že by z nouze? ()

Reklama

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak z nudy jsem se na to podíval a čekal jsem něco podobného jako obstojné parodie "Tohle je Sparta" nebo "Suprhrdina". Ale dočkal jsem se toho nejtragičtějšího filmu, který jsem snad kdy viděl. Totální ubohost, trapnost, demence autorů. Žádná zábava, spíš naopak, tragické scény, dialogy. Nic. Odpad! To že tam hrají některé pěkné baby ničemu nepomůže. Tohle je něco tak ubohýho, že nad tím zůstává rozum stát, jak do toho může někdo investovat a jak sami ti herci to můžou natočit. Nechápu jak se to některým zde přítomným může líbit a jak se u toho vůbec můžou bavit. Hnůj největší. 5% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Keďže Sparta dostala odo mňa hviezdu, nemôžem inak, pretože toto dielko je o chlp lepšie a môj syn sa úprimne bavil, aj keď veľa z parodovaných filmov nepoznal ( aspoň poznám vekovú kategóriu, ktorú film osloví) a dávam až dve hviezdy. No musím priznať, že imbecilita väčšiny dialógov je na hranici únosnosti a s humorom majú toľko spoločného ako ja s Miss Universe. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Blbost to byla, ale občas jsem se zasmál a v klidu jsem to dokoukal. Jsou daleko horší filmy s lepším hodnocením, který si vůbec nezaslouží. Na odpad tohle určitě u mě není. Tohle si zaslouží krásných 40%. A asi to bude tim, že sem znal většinu filmů na který to byla parodie.(ta bláznivá princezna je nejspíš parodie na domácího mazlíčka) Na konci ta písnička nebyla tak špatná a text "a všichni jsme přefekli Hellboya. Ano oni přefikli Hellboya a já jsem přifiknul Hulka... " to mě dostalo. A tedka jsem si pustil českou verzi, jen tak na zkoušku no asi bych šel i doho odpadu. Originál je originál. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama