Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně tragédie. Jsem si říkal, jestli těm hercům vůbec nevadí to, jak moc jsou trapní a hlavně jak málo jsou vtipní a jak je celý film naprostá slátanina. Jasně, je tu Carmen, je tu Kim, ale pokud jste jejich fanoušci, na internetu najdete lepší materiál. Tohle už není ani parodie, protože to ani není komedie. ()

nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Uff, čirá retardace, ty dvě kopyta na režijní stoličce si opravdu myslí, že do světa vypustili vtipnou nebo minimálně průměrnou parodii? A myslí si vůbec něco? Tohle musela být improvizace (a to ještě k tomu opravdu špatná, ti "imitátoři" jsou otřesní), protože jinak nechápu, kdo to mohl schválit k natáčení, pokud znal scénář. ZLO, název filmu mluví za vše, odstřelit a zakopat. 0% ()

Reklama

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak z nudy jsem se na to podíval a čekal jsem něco podobného jako obstojné parodie "Tohle je Sparta" nebo "Suprhrdina". Ale dočkal jsem se toho nejtragičtějšího filmu, který jsem snad kdy viděl. Totální ubohost, trapnost, demence autorů. Žádná zábava, spíš naopak, tragické scény, dialogy. Nic. Odpad! To že tam hrají některé pěkné baby ničemu nepomůže. Tohle je něco tak ubohýho, že nad tím zůstává rozum stát, jak do toho může někdo investovat a jak sami ti herci to můžou natočit. Nechápu jak se to některým zde přítomným může líbit a jak se u toho vůbec můžou bavit. Hnůj největší. 5% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Paródia, už dávno nieje žánrom, akým bola. V zlatých časoch, počas 70. 80. 90. rokov sa vyrojilo niekoľko nezabudnuteľných diel ( MLADÝ FRANKENSTEIN, PRIPÚTAJTE SA PROSÍM, BLÁZNIVÉ či ŽHAVÉ VÝSTRELI ), potom už prišli kúsky, ktoré išli na doraz a nakladali veľa tém do jedného a tým nejako strácali kúzlo, česť výnimkám ( SCARY MOVIE a podobne ). Tento príspevok je z ranku, že sa niečo točí a vymýšľa za pochodu a vlastne iba ponúka pochod scén, ktoré na seba nejako ´´nadväzujú´´. Ak ale máte radi Film a ste obohatený komerčnou kinematografiou, určite to pre vás nebude fiasko. Pre tých ostatných, laikov, ktorí poznajú iba lacné TV blbiny a céčkové fastfoodove ´´trháky´´, to bude katastrofa. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Parodie v dnešní době klesly skutečně hluboko. Na druhou stranu ovšem ve výběru dvojníků pokročily podezřele daleko. To ale nic nemění na tom, že je tenhle film pln fekálního humoru a skutečné parodie je tam jak šafránu, dalo by se to spočítat na prstech jedné ruky. (a pro aspoň minimální přehled musíte mít viděno skutečně dost filmů) Za zmínku stojí tak maximálně Beowulf, Juno a Princezna. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)
  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno