Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 1
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (101)

Slasher 

všechny recenze uživatele

S01: Výtečný. Léta jsem EASTBOUND vnímal, ale paradoxně mě k němu dokoplo až úžasný VICE PRINCIPALS. McBride je šarmantní génius v tom být totální sebestředný arogantní hovado, ta série měla spád, dějový drive, emotivní momenty, spoustu nekorektního humoru ("Let's fuck the kids." ) a super hlášek. Katy Mixon je roztomilá osudová. Přičemž je to celý tak krásně kreténsko-buranský. 85% S02: Ač mě to minule bavilo o malinko víc, mexická (neboli análu Ameriky) sezona nemůže zklamat žádnýho fandu Powerse. Obsazení nových rolí potěší, stejně jako cameo McConaugheyho, stejně jako furt stejně mamrdí nesvatej humor. Jo a jo, miluju ty úderný intra s "Going Down". 80% S03: Vyladěný a bez chyb - Myrtle Beach sezona je plná super vtípků a vychytaných roliček hvězdných ksichtů (hlavně tu září Ferrell jako "Old South"), je tu vděčná nová postava rusáka, k tomu to pořád příběhově má kam jít a občas mezi vší tou čůráckou srandou i dojímá. 90% S04: Završení ságy Kenny Powerse, ač bych mohl lamentovat nad tím, "jak už to nebylo úplně ono" a umírněný, pořád končí ve velkém stylu a s camey jako Sacha Baron Cohen, Marilyn Manson nebo Lindsay Lohan. Super seriál - skvělý hrdina a ten nejlepší americký humor jak ho mám rád. 80% "The end. Cut to black. Audience goes fucking ape shit." ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Po slabším rozjezdu, který musí představit "jednoho z největších idiotů televizní obrazovky" a ještě operovat se slabšími, přavážně trapnými vtípky nečekaně solidní komediální seriál, který se nebojí jít na jedné vlně s klišé, které mlátí po hlavě hromadou popkulturních odkazů, nekorektním humorem a McBrideovým charismatem. Přerod Kennyho Powerse z hovada na slušňáka a zpět je o to zajímavější, čím víc se první (a ne poslední) sezóna blíží ke svému konci. Will Ferrell je nicméně trapný permanentně. Asi by ho měl někdo zabít. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

První serie nekompromisně vraždí. Tvrdá, nepříjemná a politicky absolutně nekorektní komedie s hlavní postavou, kterou je naprosto nepřiměřený, stupidní a sebstřední imbecil, bývalý basketballista, který se po neúspěšně zakončené kariéře vrací do svého rodného města. Tohle je naprosto over the top. Danny R. McBride (trikař z TROPICKÉ BOUŘE) a jako jeden z režisérů Adam McKay (THE OTHER GUYS) - perfektní kolaborace. Teď dávám druhou sérii! // I po třetí sérii stále za plnej počet. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

KENNY FUCKING POWERS je hovado nadpozemskych rozmerov bez stipky sudnosti, sebareflexie a prepojenia s realitou. V prvych dvoch seriach sa divakovi postupne dostava pod kozu (1.seria 3/5, 2.seria 3,5/5), aby to v tej tretej s Tobyho prichodom rozbalil v plnej sile, pri jej zavere som siel do kolien (5/5*) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni mega masakr. Sest skoro pulhodinovejch epizod o tom, jak nejvetsi srac pod Sluncem, kdysi hvezda baseballu, dneska troska, vlitne do svyho rodnyho mesta, narve se do domu brachovi, nastoupi jako ucitel telocviku, z jednoho ucitele si udela poskoka, druhou ucitelku zacne balit, sezene si dealera a kurvu a vsechny v okoli zacne nehorazne prudit, urazet a nasirat. Nic mu neni svaty, kazdyho vyfuckuje na sto zpusobu. A i kdyz vetsina hlasek sestava z fuckovani, stejne to jsou kurevsky perly, ktery by se mohli tesat. Fakt by me zajimalo, kdo vymyslel postavit serial na tom, ze je hlavni hrdina nejvetsi kreten, ale svym zpusobem mu clovek musi i fandit, protoze vetsinou to je sice naprosto ultra sprosta komedie, ale obcas to je taky docela vazne minena depka o koncich kdysi hvezdy. Navic McBride je opravdu buran k pohledani, pravdepodobne jeho nejlepsi role do ktery se stoprocentne hodi a skvele si ji vychutnava. Jen to priserny haro si moh odpustit. Z vedlejsich stoji za zminku dvou epizodovy cameo Ferrella, kterej neni o moc mensi srac a navic ma ultimatni blondaty haro. Proste uz jsem nektery dily videl nekolikrat a porad je to naprosto totalni prdel. "Kazdej chtel kus myho hovna." ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama