Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vztah je pro tebe, když znáš jeho příjmení." Tak se nám dvě americké slepice vydaly hledat zábavu do argentinské divočiny a jelikož přitom skvěle vypadaly, tak si každá svou hvězdu zaslouží. Jestli tu zábavu našly, tak jim to přeju, protože já jsem to trošku odzíval ve společnosti, která není příliš tolerantní k ruce v trenýrkách během sledování filmu. Takže za mne to byla zábava jak na pohřbu, příroda okoukaná jak migrant v Malmö a děj šokující jako syreček v Olomouci. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Sice ohraný téma, ale mě se filmek líbil (hlavně kvůli hlavním hrdinkám :D). Film nikterak nevybočuje z žánru, Dvě dívky se trhnou od skupiny cyklistů (o tom se jen mluví) a zajedou si do malého venkovského městečka kdesi v jižní americe. Zde se odvážou a ráno zaspí jediný autobus který zde jednou denně jezdí. Tak si jdou holky prohlédnout krajinu a jedna se druhý "ztratí". Shodou okolností to není jediná ztráta cizinky v tomto okolí. Pak už je to jen o hledání a o odhalení toho, co se tu děje. Podle mě filmu hodně pomáhá obsazení, kterému vévodí dvě pěkný kočky a okrajově i Karl Urban. Já se u filmu nenudil a dávám mu 75% :) ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jde o příběh dvou kamarádek, které se vydávají do Argentiny. Obě se ubytují v jednom místním hotelu a vydávají se do baru, kde poznají místní lidi. Pak se jedna z nich ztratí a ta druhá se jí rozhodne na vlastní pěst za každou cenu najít - policie to má totiž jako vždy na háku. Když ale kamarádku objeví, zjistí, že situace, ve které se obě nachází, není žádná sranda. Prostě jeden z lepších filmů o pohřešování. Už dlouho jsem neviděla něco tak napínavého. Kdybych se měla zaměřit na pár chyb, tak by film dostal o něco míň, ale vzhledem k tomu, že jsem se rozhodla neprudit, skončilo to tak, že si zaslouží něco málo přes 80%. Amber Heard mi do hlavní role sedla hodně. Co se týkalo její filmové kamarádky, ta fungovala převážně jako nějaká sexbomba a chlapík, který byl ve filmu za hrdinu, se objevil snad jen dle libosti. Ale pořád stojí za shlédnutí. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Plakát mi hodně připomenul "Dokonalý únik", začátek filmu zase sliboval něco jako "Brazilský masakr" v argentinském podání. Prostě jsem se na film těšil. Ten se taky docela dobře rozjel, pěkná příroda, hodně pěkná děvčata, podivní domorodci. První polovina byla slušná, sice se to docela vleklo, ale bylo na co koukat. Pak ale začaly konfrontace mezi dívkami, domorodým frajerem, domorodým policistou a zlým/hodným Američanem a všechno to šlo hodně rychle do kytek. Nad některými scénami zůstaval rozum stát, taková debilita se zas tak často nevidí. Prostě druhá polovina filmu úplně zazdila slušně se rozjíždějící film. Když navíc vezmu v úvahu, že film je pouhým remakem, což jsem ani před zhlédnutím nevěděl, tak nad 2* jít rozhodně nemůžu. Ale "ségra" Megan Fox je jedna z nejhezčích hereček, co znám. 45% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo. Zajít si v minišatičkách do čtvrtý cenový v jihoamerickym vidlákově, cumlat se s místnim Don Juanem a pak ho poslat někam dřív, než stačí zaskórovat, to všechno si řiká o průser. A když se jedná o dvě šukézní Američanky na kolech, který toho rozumu dle očekávání moc nepobraly, platí to všechno dvojnásob. Thriller, kterej si nehraje na něco, čím rozhodně není. Žádná psychlogie či překombinovaná zápletka, jen dvě hezký holky v problémech. 50% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama