Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dávám velké plus za překrásné barvy. 720p BRRip XviD AC3-FLAWL3SS se opravdu povedl. Co se týče obsahu, film se dost táhne. Typický příběh. Dvě holky jedou do neznámé země, na neznámé místo. Jedna je unesena a druhá ji hledá. Už na začátku si říkáte, dobře jim tak. Chovají se totiž jako laciné kurvy. Celá vesnice samozřejmě nic neví a nikdo nepomůže. Opět si říkáte, dobře jim tak, taky bych je poslal do prdele. Ke konci je asi 15 minutová akce. Více než 40% si film nezaslouží. ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Remake rovnomenného filmu z roku 1970. Miestami to síce trochu pripomínalo TV produkciu a hneď od začiatku je jasné že o čo ide a kto je záporák, ale dalo sa to pozerať. S hororom to nemá nič spoločné, ale ako thriller to fungovalo. Príbehovo je to real shit pre vela dievčat ktoré sa už z dovoleniek nevrátili. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jako v mnoha jiných, i zde se nás snaží nalákat vábničkami v podobě vzhledných modelek, které jsou posléze buď masakrovány nebo distribuovány. V případě AStD je to rozděleno přesně na dvě poloviny, kdy ta první je celkem nudná, holky si užívají sluníčka a nasávají alkoholu s argentinskými chlapci a v té polovině druhé už přece jen přituhuje. Občas se vyskytnou nelogické situace a chování, ale dá se to překousnout a závěr...závěr? Tak ten dopadne dobře...a nebo špatně, to už se nechte překvapit. 55% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nebudu nikomu, ani sám sobě namlouvat, že jediný důvod, proč jsem do tohoto neobjevného thrilleru vůbec šel, bylo obsazení dvou ústředních krásek, především pak mé oblíbenkyně Amber Heard, která je v každém filmu neskutečně sexy a prostě se mi na ní moc dobře kouká. Bohužel, co se týče zápletky, to už zas taková pastva ale pro oči není. Je obyčejná, bez momentu překvapení a efektního nápadu. Ovšem, je tu jedno velké ALE. Ono krom zápletky to vše ostatní poměrně ujde! Atmosféra argentinského venkova velmi účinná, záporáci tuctový, nicméně působiví, tempo snímku poměrně zdařilé, žádné velké nudné a táhnoucí se mezery a především, tvůrci se skutečně dobře popasovali s momenty napětí a dramatickými scénami a vážně tu fungují. Ovšem opakuji, co to vše naplat, když všechny tyto působivé ingredience nemohli ve zmiňované fádní zápletce nijak vyniknout. Všemu pak nasadí korunu "akční" konec, který má též sice spád a švih, ale je tak naivní, přemrštěný a divácky podbízivý, že je nakonec spíš k smíchu. Marcos Efron je zkrátka docela šikovný autor, nicméně pro svůj další film, pokud tedy ještě nějaký bude, by si měl určitě vybrat daleko výraznější a zajímavější látku, ve které by mohl uplatnit svůj tvůrčí potenciál. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Žánrově podobný film třeba zde http://www.csfd.cz/film/225846-trade/ ale ten byl lépe provedený. Původní verzi jsem neviděl (Dokonce před chvílí jsem nevěděl ani že jt o remake) tak nemůžu hodnotit zda je to lepší nebo horší. Celkově mě film příjde v pohodě jasně není to nic originálního unesené dívka, kterou mají prodat do zahraničí aby tam prostituovala a její kamarádka co se jí snaží pomoct, ale tak proč ne. Docela mě zarazilo že zde není skoro žádné násilí a dějové provedení taky nic moc (Scény kdy někdo přetáhne někoho něčím a není schopný ho dorazit aby měl pokoj mě už štvou). Jediná věc zásadní co mě vadí že zde není ukázán osud toho pasáka co ji kupoval já kdybych dal 2000 pesos za ženskou a ona my utíkala tak bych se ji teda snažil chytit a ne ji nechal běžet ale co už. P.s. pokud je tento film mysteriózní tak je to nejlepší vtip od Csfd.cz co jsem kdy slyšel díky moc:-). ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama