Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 4 (2014) (série)


Děti (S04E10)

(epizoda)
  • USA The Children

VOD (1)

Obsahy(1)

Nečekaný útok severně od Zdi změní situaci. Daenerys musí čelit krutým důsledkům své nadvlády. Bran se dozví více o svém osudu. Tyrion zjistí jaká je jeho skutečná situace. (HBO Europe)

Zajímavosti (5)

  • Herec Hafþór Júlíus Björnsson byl tak vyčerpaný bojovými scénami mezi jeho postavou Gregorem „Horou“ Cleganem a princem Oberynem (Pedro Pascal), že většinu scény, kdy je v komatózním stavu, skutečně prospal. (mikki089)
  • Název epizody pochází z konfliktů mezi dětmi a jejich rodiči nebo opatrovníky, které jsou ústřední pro děj seriálu: Tywin (Charles Dance) je proti Cersei (Lena Headey) a Tyrionovi (Peter Dinklage); Daenerys (Emilia Clarke) se svými draky; a Arya (Maisie Williams) je s Ohařem (Rory McCann). Má také dvojí význam, protože Děti lesa (označované jednoduše jako Děti) se poprvé objevují na obrazovkách seriálu. (mikki089)
  • Kvůli přísným islandským zákonům ohledně dovozu zvířat nemohla produkce přepravit koně, na kterých Brienne (Gwendoline Christie), Podrick (Daniel Portman), Arya (Maisie Williams) a Sandor „Ohař“ Clegane (Rory McCann) jezdili v předchozích dílech. Místní islandští poníci nebyli vhodní kvůli výškovému rozdílu, proto je vysvětleno, že koně Brienne a Podricka unikli nebo byli ukradeni. (mikki089)

Reklama

Reklama