Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série)


Vichry zimy (S06E10)

(epizoda)
  • USA The Winds of Winter
Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys se chystá na cestu do Západozemí. Jon a Sansa sjednocují sever a Jaime se vrací domů. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (74)

LukH 

všechny recenze uživatele

Game over by Cersei! Jediná epizoda, kterou hodnotím samostatně, a to zejména kvůli úvodním 22 minutám - zatímco rudá svatba (tři série zpátky) mě šokovala svým šíleným obsahem, "soudu se Cersei" se podařilo mě dostat nejen obsahem, ale i fantastickou formou podpořenou nejlepším hudebním podkresem od začátku seriálu. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER-FREE: Nebojím se tvrdit, že tento díl byl zdaleka nejlepším dílem od první série. Smutné scény střídaly scény, které naháněly husí kůži a místy jsem měla chuť nahlas skandovat. Bylo to perfektní. Od dynamiky děje přes časové rozvržení až po hudbu, kterou jsem dnes vnímala mnohem více než jindy... Nemám, co bych tomu vytkla - je to zkrátka a jednoduše bravurní zakončení šesté série. A teď již nezbývá nic jiného, než zase rok čekat. ()

Reklama

Ergon

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, že HBO boří seriálové mýty a určuje TV kulturu už dávno víme a taky to, že GoT je jejich vlajkovou lodí. Nicméně toto nikdo nečekal. Neustále se divím, jak tvůrci dokáží diváka překvapit, šokovat. Díl plný emocí, zvratů, rozuzlení, odhalení, při jehož sledování jsem měl doslova husí kůži, tajil dech a přál si, aby nikdy neskončil, navíc umocněný skvělou hudbou. Dokonalost sama a asi nejlepší díl ze všech. ()

strelenka 

všechny recenze uživatele

Seděla jsem pohodlně v křesle a těšila se na závěr série oblíbeného seriálu, nic netušíc. A následně jsem pohodlně už neseděla, byla jsem naplno zmítána emocemi. To trvalo celých 56 minut, kdy jsem si již pošesté řekla: "To si ze mě děláte srandu. Přece po mě nikdo nemůže chtít, abych po tomto závěru čekala rok na další pokračování. Damn it!" Každopádně tento díl byl nadupaný,perfektní, se skvělou hudbou a dějem, který šlapal jako po másle. Těším se na další sérii - Winter is here! ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další kvalitní díl, ale jeden z mála v této sérii. Likvidace spousty hlavních postav bravurně natočená, napínavá a obohacena o zajímavou hudbu vymykající se zbytku. Tommen, to slaboch a vždy byl. Alespoň mají různorodé krále. Citadela vypadá hezky, jen ti lidé tam jsou mimo realitu. Johnův pův poodhalen. Jeden z nejsilnějších momentů seriálu. Měla to být spíše závěrečná scéna. Lady Mormont opět výrazná postava a další pokud na krále severu. Závěr patřil Daenerys jen proto, aby nás bylo odhaleno, co bylo slíbeno snad již v první epizodě. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)
  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)

Reklama

Reklama