Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z Let's Dance vůbec, škoda že mu nejde udělit více hvězdiček, zasloužil by jich asi tak deset! Zbožňuju všechny díly, jednoduše proto, že tanec má pro mě velké kouzlo. Příběhy v těchto filmech moc neřeším, důležité jsou pro mě sympatie k jednotlivým postavám, jejich schopnost něco zahrát a v tanečních filmech samozřejmě schopnost zatancovat. Ve 3D to všechno podle mě dokázali nejlépe, vybrali i super hudbu. Navíc jako jedna z hlavních postav je tady Moose (Adam G. Sevani), který si mě bez výhrad získal už v Let's Dance 2. Pro milovníky tance jednoznačně doporučuji a to rovnou všechny díly. Podle oblíbenosti si u mě vedou takhle: 1.místo Let's Dance 3D, 2.místo Let's Dance 2, 3.místo Let's Dance a místo poslední patří Let's Dance Revolution, jednoduše proto, že vybraná hudba k tomuto filmu je pro mě bohužel v některých scénách (restaurace) neposlouchatelná - to však nic neubírá originalitě a propracovanosti tanečních scén. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Další z tanečních filmů, který (speciálně tady na čsfd) budou lidi buď milovat a nebo nenávidět. A já patřím spíš k té první skupině. Vždycky mě mile překvapí, že vymyslí další úžasné choreografie, že se neopakují .. Herci/tanečnící byli sympatičtí, talentovaní a (samozřejmě) krásní, potěšilo mě propojení s prvním (Camille je sestra Tylora Gage) i druhým dílem (MSA crew) a celkově se na to příjemně koukalo. Jedničku to v mých očích "nepřekonalo", ale líbilo se mi to víc než dvojka. Plus mě velmi potěšilo původní znění!!! ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zase o něco tupější a klišovitější, ale na druhou stranu o dost zábavnější než předchozí díl. Příběh je od prvního dílu prakticky pořád stejnej, změnilo se prakticky jenom prostředí. Herci jsou možná krásní, jak v podobném typu filmu být musí, ale kousek hereckého talentu by jste u nich nenašli ani lupou. Naštěstí to má celkem spád, některé scény nepostrádají nápad a taneční čísla se od minula ještě zlepšíla a sem tam přijdou i s nějakou vychytávkou. Solidní reklama na Nike, u které na rozdíl od druhého dílu, neusnete. ()

NeosinneR 

všechny recenze uživatele

Dejom a dialógmi sa Step Up chváliť nemôže, ale kvôli tomu sa predsa na takéto filmy nechodí. Tanec a hudba boli úžasné, herci veľmi sympatickí, obzvlášt Moose a Camile. Choreografia neokukaná, nemám moc čo filmu vytnúť. Born from a Boom Box. Tých 5* dávam kvôli tým odpadom, ktorými sa to tu hemží. Doplnenie: už sa nestalo dlho, že by som sa na druhý deň zobudil a fakt si chcel pozreť daný film znova. Dokonca ani Inception. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jon M. Chu podruhé u série Step Up/Let's Dance, a poprvé v cíleně a promyšleně využitém 3D formátu. Maximálně stručně asi takhle: je to stejné jako dvojka, ale vizuálně zase o nějaký ten Step "Up" (samořejmě že správně "Higher", ale to už by nebylo vtipné vůbec:)). Příběh je tu jen berlička, a k tomu snad nejchatrnější z prvních tří dílů série (ty další jsem neviděl) - až bych skoro byl ochoten uvažovat o tom, že je to nějaký metahumor tvůrců. Jisté je jen to, že taneční "žánr" na svůj Serbuan Maut 2 čeká i po tomto filmu. Jelikož s tancem nemám nic společného krom tanečních kurzů pro manželské a jiné páry a pár plesů ročně, nemám k tomuto typu filmů jiný něž čistě "vizuální" vztah. A z tohohle pohledu Step Up 3D rozhodně za Váš čas stojí (i bez toho 3D, ale to už je skoro jako dívat se ve 2D na Avatara). 60% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama