Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Nečekejte stylové nastartování nové vlny k legendárnímu seriálu. Čekejte namachrované, svalnaté záchranáře (až na jednoho :), nevkusné pinďourové vtipy a mnoho utopených lidí, protože strážci pláže dělají všechno možné, jen ne svoji skutečnou práci. Vsuvka s Hasselhoffem a Pamelou byla zoufalá spojka na úrovni Žraločího tornáda, kterého sem tímto možná urazil. Jedinou pozitivní partii jsem shledal na prsou Alexandry Daddario. Film pouze s ní, bych hodnotil o něco lépe. :) 30% ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Příběhově velmi slabé, mnohdy až trapné. Některé vtípky se povedly, jiné ne. Tohle je velmi nenáročný snímek těžící ze skvělého hereckého umění Dwayne Johnsona (vtip). Od filmu si můžete slibovat tak jenom pěkné holky v plavkách, na druhou stranu to přece není vůbec málo! ;) ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím, jak k filmu přistupovat. Jestli ho brát jako výbornou parodii na Pobřežní hlídku nebo se bát, že to celé mysleli vážně. Vybral jsem si parodii a i proto jsem si film užil s tím, že jsem doufal, že každá scéna je schválně přepálená a zesměšňuje žánrové klišé. Mimochodem i zde jsou plavčice podobně jako v původním seriálu neskutečné kočky. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Ak to mala byť v oxymorone povedané "seriózna komédia", tak to určite nevyšlo. Pokiaľ si chceli tvorcovia zo seba remakom skrátka vystreliť, pripadá mi to určite reálnejšie, no nechápem, na čom chceli zarobiť. Dalo sa na to s humorom pozrieť, no to je asi všetko. Vyššie ambície to mať nemohlo, a preto Baywatch naplnil očakávania. Nechápem ale, prečo boli David a Pamela spomenutí v úvodných titulkoch. Za cameo, ktoré si strihli a ktoré sa malo rozvinúť v prípadnom sequeli si túto pozíciu určite nezaslúžili a zároveň by ich náhli vpád do deja prekvapil a potešil, pokiaľ by neboli spomenutí. Výhrady k samotnému deju mať nemôžem, pretože som ho bral s veľmi neserióznou optikou. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání naprostá blbost, u které nechápu, proč byla vůbec natočena. K povedené parodii tomu chybí více humoru, k dobrému filmu zajímavější příběh. Světlé a vtipné momenty ale nová Baywatch má, byť jich není příliš mnoho. ()

Dunadan 

všechny recenze uživatele

V komediálnej rovine je to ok, dokonca miestami naozaj vtipné, akonáhle sa však Baywatch začne brať vážne, takmer okamžite zlyháva. Herci sa síce snažia, ale čo z toho, keď im zráža nohy zbytočne natiahnutý, nezaujímavý a občas aj poriadne nudný príbeh. Nič viac než priemer. Aspoň že to mužské oko ostalo dostatočne uspokojené. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Dokonalé! Vtipné hlášky od začátku do konce. Film, který si dělá srandu sám ze sebe a ještě více z původní seriálové série. Nechyběl ani D. Hasselhof, ani Pamela Anderson. Celkově tomu nemám co vytknout, po dlouhé době hodně povedená komedie. ()

Camulator 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se na tenhle film těšil, o to víc, že další Jump Street je pořád v nedohlednu a Baywatch z trailerů vypadal jako solidní pokračovatel v trendu. A ono by to ani nebylo vůbec marný, chemie mezi postavami, což je pro mě u těchto filmů alfa omega, tu je, ale zdá se mi těžce nevyužitá, jako by nikdo tak nějak nevěděl, co s tím, tak tam hodil tunu vtipů o penisu, doplnil to slo-mo záběry na nádherný holky a ono to nějak dopadne. Nedopadlo. ()

dickadonna 

všechny recenze uživatele

Totálně absurdně over-the-top. Myslím, že tvůrcům je jasné, že to nikdo brát vážně nebude a dle toho se i chovají postavy. Nevím, jestli je to mix nostalgie, pár piv a polonahých holek, ale já se bavil královsky. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Pozerať to v lete tak idem na plný počet.Svieža letná blbosť , ktorá baví , má rýchly dej, skvelú hudbu , skvelých hercov a hlavne nádherné dievčatá.Pre mňa 4* palec hore. ()

adelina8 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že tvůrci to brali jako parodii, a myslím, že se to povedlo. Nenáročné, když si člověk potřebuje vyčistit hlavu a nic neřešit. I takové filmy jsou potřeba a tenhle svojí kvalitou rozhodně nezklamal. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Tušil jsem, že film bude pozitivní a bude lék na sérii depresivních thrillerů, hororů a všemožných přepálených rádoby dramat. Zároveň jsem tušil, že to bude takové stupidnější béčko. Obojí jsem tušil správně, ale někdy se i něco takového může povést. Je to super komedie. Dobře sestříhaná, rozumějme optimálně krátká. Ne nějak přehnaně vtipná, ale dnes je i normální vtipnost doslova zázrak. Především je vidět důkladnost. Mnoho scén je naprosto perfektních a ikonických. A to jsem se pořád nedostal k hercům. Ač hodně sympatičtí, jde z nich vidět umělost. Umělé rozkapané oči. Vybělené zuby. Napíchané a natřené svaly jako na kult. soutěž. Takové figurky odstřižené od reality. Až to nebylo cool. (Pamela approves) Sám nevím co určuje "hodnoty" "dnešní" "společnosti". Co tlačí tvůrce tímto směrem. Ke stále větší extrémnosti. Tipnu si, že kdyby se do toho nepustil tento tým, tak to udělá někdo jiný. Za deset let budou mít prsa jako balóny, penisy až k zemi, budou zvedat auta jednou rukou... 8.5/10 ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Začátek byl výbornej a fuckt jsem se dobře bavila...Škoda, že to potom sjelo jako do normálního filmu...To už pak bylo fuckt trapný...Tady to chtělo celkovou parodii, což se moc nepovedlo...Za mě 65% ()

Derny 

všechny recenze uživatele

Sympatický a fajn film především postavami (duševními i fyzickými), na druhou stranu ale s hloupým scénářem, kde především kriminální zápletka byla naivní a i trochu debilní. Co do účelu je to oddechovka, takže se to dá pochopit, ale až tak jednoduchá a bez nápadu být nemusela. Navíc hlavní záporačka vypouštěla z úst hrozný hovadiny, takový repliky jsem dlouho neslyšel. Asi jazyková bariéra mezi rejžou a herečkou, jinak si to nedovedu vysvětlit. Na druhou stranu chemie záchranářského týmu a hlášky byly super. Ke třem hvězdičkám se kloním spíš z nostalgie a za odkazy na seriál. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama