Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (759)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh je naprostým vrcholem toho nejryzejšího debilismu, jaký si vůbec lze představit. Nesympatický kokot z jednoho světa by rád podobně nesympatickou kokotici ze světa protějšího. Páni! Po stránce logiky jsme někde u Ordinace v růžové zahradě, takže logiku hodlám naprosto vynechat. A ta čarokrásná vizálnost mi totálně unikla. Vizuálně mi film přišel odporný. Momenty, kdy se někdo někde vznáší jsou naprosto hnusně udělané a brutálně zastaralé. Ostatní píčovinky jsou jen prací levných kamerových triků. Totožný film by bylo možné stvořit i před 25 lety. Ano, takhle moc je špatný po technické stránce. Celkově se tedy jedná o ubohou nudu, na jejíž popis mi slova nestačí, takže se nebudu ani pokoušet vám ji přiblížit. Film jsem zhlédl v rozmezí tří dnů. Obdivuji všechny, kteří film zhlédnuli na jeden zátah. Závěrem dodám, že český dabing je příšerný. Takhle protivně nadabovaný film jsem také už dlouho neviděl. Čistý odpad. P.S. Hrozně mi vadilo označování světů, jako horní a dolní, neboť se vám zdá býti dolním světem ten, na kterém zrovna stojíte. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jim Sturgess se v krátké době objevuje ve dvou mysteriózních / sci-fi filmech po sobě a z mého pohledu musím říci, že ten opomíjený a zdaleka ne tak hvězdně obsazený se mi líbil více! Na začátku jsme seznámeni se třemi zákony, dle kterých se řídí dva paralelní světy a posléze jsme vrženi do příběhu o jednom zamilovaném párečku, a o tom, jak ke štěstí přišel. Hmm, zní to zajímavě a tak tomu i ve zkutečnosti je. Už jen díky tomu, že svůj nápad ždímá do poslední kapičky a nenechá jeden mozkový závit bez pořádně horkých otáček. Jde o mix mezi pohádkou a logickou adventurou, protože se na to krásně dívá a zároveň neustále pátráte po souvislostech mezi zákony a tím, co se děje na plátně. Teď pominu to, co tady většina haní a tím je ono neustálé přemýšlení nad tím, jestli nemají vlát vlasy atd... Ano, takových rozporuplných momentů je zde několik, ale čert je vem. Po několika zdánlivých nesmyslech a neustálém jejich přemílání jsem mnohdy došel k logickým závěrům a ty drobnosti jsem ochoten odpustit. A jak jistě vidíte na obrázcích v galerii, jde nejedenkrát o pastvu pro oči! Co už ale neuvidíte, ani nevyčtete, je skvělá hudba a tak mi vychází plný počet...i když to někteří místní uživatelé jenom těžce ponesou :-) 80% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Standardní romance o hledání ztracené lásky, tentokrát zabalená do originální sci-fi o dvou světech fungujících současně naproti sobě (nevím, jak to lépe popsat). Romance ani herecké duo, nedokáží diváka naplno upoutat ale originální nápad a hlavně jeho zpracování je natolik zajímavé a vizuálně ojedinělé, že jen kvůli tomu, stojí snímek za shlédnutí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler v komentáři! Když se opomene všudypřítomná nelogičnost, tak jde určitě o zajimavý počin, kde rozhodně hodně dobře působí vykreslení odlišných světů, kteří jsou si tak blízko sebe. Jim je sympatický, jen kdyby jeho výraz ve tváři vypadal ve vyhrocených situacích, jako že jde opravdu o něco vyhroceného. Chyběla mi tam nějaká dramatičnost. Přeci v takových situacích se lidé stávají šílenými a zuřivými. Ááá, zas hledám chyby... :D Těsně před koncem jsem si říkal, jak by to asi bylo, kdyby měli spolu dítě, no a hned za pár sekund, řekla Kirsten, že je těhulka a jak to s tím dítětem bude. :D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako brilantní matematik jsem si vychytrale spočítal, že moje hodnocení tohoto snímku jsou přesně tři hvězdy se statistickou odchylkou plus mínus dvě hvězdy. Je totiž velký rozdíl v tom, zda film hodnotím z hlediska krásy viděných obrázků nebo z hlediska promrhaného potenciálu. Ve světech se soukromými gravitacemi mi zkrátka bylo vyloženě parádně, ale romance byla poněkud unylá a příběh až zkratkovitě pitomý. Takže, ač v podstatě žádná z ingrediencí tohoto snímku nebyla vyloženě průměrná, tak prostým aritmetickým průměrem nemohu dojít k jinému než průměrnému hodnocení a to ani kdybych se přitom postavil na hlavu, zamiloval se a shořel. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu začalo v Montreale v roku 2010. Tvorcovia mali v pláne natáčať vo Francúzsku, lenže výška daní rýchlo zmenila ich rozhodnutie. (Greenpeacak)
  • Lanovka ve filmu, která vede do klubu, byla inspirována systémem lanovek v Gruzii. (fcapab)

Reklama

Reklama