Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (759)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $105,095Tržby Celosvetovo $27,817,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $455,081 //počet predaných kusov 26,019Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ zaujímavý, roztomilý, odvážny, nápaditý projekt, s krásnou vizuálnou stránkou /80%/ ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Vymysli svět se svými pravidly.. a div se, že se ti v tom diváci budou šťourat! Vztah k Upside down mám dvojí. Na jednou stranu jsem byl okouzlen vizuální stránkou, nápaditostí, kdy se oba světy prolínají. Na stranu druhou, nejde vyhnout se přemýšlení, jestli se zrovna neděje něco, co ony stanové zákony a zákonitosti popírá. (Pominu-li fakt že samotná dvojí gravitace je blbost; a že mi mě docela zajímalo, zda jsou obě planety placaté.) Ke chvále tvůrců lze říct, že jako bullshit mi přišla až poslední půlhodina a předtím jsem se bavil a kochal. Ke kritice tvůrců lze říct, že takhle naivní hrdina si jen stěží získá sympatie diváků. 7/10 ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Úplně se mi z toho zatočila hlava! V kůži Johna Malkoviche potkává Věčný svit neposkvrněné mysli, aneb tenhle film je jako to nejlepší z Charlieho Kaufmana :) A i když příběh není tak promakaný, jak by mohl být a spousta zásadních věcí se tu řeší takřka střihem, prostředí je natolik úžasné, že si to plnej počet zaslouží. Pro mě film roku. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dva světy, spojeny jako siamská dvojčata. Přesto je nemožné, aby cokoli z jednoho světa mohlo žít ve světě druhém. Až do okamžiku, kdy potká Adam Evu. Velmi přeslazená romantická zápletka byla nakonec celkem příjemným doplňkem v jinak nelogickém filmu (pohádce?) o tom, jak láska překoná všechny nástrahy a fígle. Mám rád Kirsten Dunst, takže jsem byl velmi zvědavý, jak se ukáže. Bohužel tento snímek není příliš o hereckých výkonech, ale o vizuální stránce a trikových scénách. Myslím, že tohle téma bylo vcelku nadějné a zajímavé, ale jeho potenciál nebyl plně využit. Slabší průměr a nenáročná kulisa pro chvíle, kdy se chcete k někomu tulit. 55% ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tak zhruba dvakrát do roka mám pocit a nutkavou skoro jistotu, že musím se svým životem něco udělat, zamknu krabicák a rum z likérky Drak do kartonového sejfu, zakóduji mazaně na 12345 a ten těžký čas se snažím překonat nasáváním umění všemožného druhu. Tentokrát padla kalba na film. No, to jsem si pomoh, Nešpore, ty voe, makovice se mi točila jak po litru zelený na ex a výměna mého sériového světa za ten paralelní probíhala více než bouřlivě...lezl jsem po zdi a měl jsem nucení zvracet ve všemožných úhlech. Navíc jsem si opět potvrdil známý fakt, že krása viděná námi muži u žen a jiných entit se rovná množství vypitého metylu. Šeredná Kirsten se díky této kompozici a pokřivené perspektivě zdála výjimečně, ale opravdu jen chvílemi, téměř šukatelnou. Nicméně ani tenhle bonus nemohl zachránit to, i když jsem na hodiny fyziky ve své církevní škole dost chyběl a raději jsem chlastal měšní víno po litrech, že bylo vše neskutečně blbé a pohádkově nedomyšlené stejně tak, jako předčasně ejakulovatelný závěr, kde se během asi 7 minut stačilo (jakoby) vysvětlit téměř vše a nevysvětlené hodit na "jiný" budoucí příběh. Logika a aspoň částečná dotaženost skvělého námětu na úkor vizuálu...ovšem bravurního, vynikajícího, přepychového !!!! Film je zkrátka vhodný pro náctileté panny a ne hospodskými větráky ošlehaného sráče jako jsem já. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Projektu předcházela vize, kterou režisér Juan D. Solanas popsal takto: „Viděl jsem horu s klukem koukajícím se nahoru, a jinou horu s dívkou dívající se dolů.“ (Zdroj: collider.com) (Dalfor)

Reklama

Reklama