Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příběh zlatokopky, která si nějakou nešťastnou hrou osudu vybrala za své povolání učitelství. Chlastá, hulí trávu a ve škole se svým studentům věnuje jen málo. Jejím jediným snem je nechat si zvětšit kozy a nabalit nějakého miliardáře. Když do učitelského sboru přibude nechutně bohatý a pohledný Justin Timberlake, jsou její plány jasné. Průměrná komedie s lacinými vtípky, sexuálními perverznostmi, vráskami Cameron Diaz a škodolibými schválnostmi. Trapných momentů je tu přímo požehnaně, takže nedoporučuji slabším povahám. Na druhou stranu se budete po zbytek filmu celkem dobře bavit a tento vám uteče jako voda. Jen kdyby byl alespoň maličko nadprůměrný, což bohužel není. 55% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Asi polhodinu ma tá špina zlatokopecká obstarožná nehorázne vytáčala a humor šiel dokonale mimo mňa. Potom som sa chytil. Hlavne vďaka sympaťákom Segelovi a Timberlakeovi a natvrdo rasistickému humoru. Film, v ktorom je záporná postava na konci potrestaná tým, že je poslaná do černošského prostredia, človek musí mať rád. :) ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Vyjebaná zlatokopka ehm,... To, že jste kurvy, každý to o vás ví, dôležité že má lóve, nech je škaredý, ste povrchné a vypatlané, nenávidím tie zlatokopky vyjebané. Nechal som sa uniesť, no Elizabeth takáto fakt nie je, pretože pohodový Jason Segel jej ukáže pravú tvár a poukáže na intelektuálneho debilka Justina. No a v tom Cameron všetko dôjde a v dobré sa obráti, aký happy - end, pche. V konečnom dôsledku veľmi komerčné prevedenie, ktoré zaújme a nenudí ani na skutočnosť, že týchto 92 min. niekto presedí v kine. 7/10 PS: Jake Kasdan značne zasiahnutý Californication, čoš hodnotím kladne samozrejme. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $100,292,856Tržby Celosvetovo $216,412,265Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,141,778 //počet predaných kusov 134,609Tržby za predaj DVD v USA $12,227,235 //počet predaných kusov 724,622║ Otrasnosť, nuda, sucharina, trápnosť, Američania tápajú strašne v momentálnych(2008-2011) ako že komédiach, Cameron Diaz absolútne za zenitom, by sa mala už niekde schovať, fakt des na ňu pozerať, a toto bol ako že hit?? /5%/ ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Po roli v Masce snad nejvýraznější učitelka Cameron Diaz. Spolehlivě utáhla celý film a byla fuckt dobrá potvora. S bývalým milencem Timberlakem vytvořili roztomilou dvojku s totálním antijiskřením, až by jeden nevěřil, jak jim to mohlo kdy klapat. Už jsem ji chtěla po nedávném skoro fiasku (Zelený sršeň) zařadit mezi trapky, co moc nesledují osobní kalendář, ale scéna v myčce aut ji vystřelila opět na výsluní. Dokonce tak, že kromě padání chlapů všech kategorií k nohám, se musely i ještěrky mlsně olizovat až k ocasu. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)
  • V roli zpěváka kapely učitelů se ve filmu objevil Dave Allen, představitel učitele, zpěváka a poradce Jeffa Roose ze seriálu Machři a šprti (od r. 1999), ve kterém rovněž hrál Jason Segel. (Lorge)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama