Reklama

Reklama

Texaský kat

  • USA Texas Killing Fields (více)
Trailer 1

Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole. Pragmatický detektiv Mike Souder (Sam Worthington) a jeho newyorský kolega Brian Heigh (Jeffrey Dean Morgan) jsou jednoho dne povoláni k případu pohřešované dívky ze sousedního okresu. Nemají žádné stopy, dokonce ani tělo nebylo objeveno. Když ale zmizí Anne (Chloe Moretz), mladá dívka, kterou si Brian vzal pod ochranná křídla, oběma detektivům je jasné, že Anne musí hledat někde v polích. Ani jeden z nich ale neví, jestli se z Vražedných polí někdy vrátí… (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

claudel 

všechny recenze uživatele

Tenhle film u mě navždy bude zaujímat zvláštní postavení, neboť jsem jej viděl v záhřebském Cinestar s chorvatskými titulky. Jelikož moje angličtina není nijak oslnivá, nezachytil jsem úplně vše, nicméně celkový smysl jsem pochopil a film mi svým tempem vyhovoval. Oba hlavní představitelé se podle mě svých rolí zhostili poměrně slušně a celková atmosféra filmu byla znepokojující. Udivilo mě tolik nízké hodnocení na čsfd. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PODÍVEJ SE, NEVÍM, JESTLI TA HOLKA JE ŽIVÁ NEBO MRTVÁ. ALE JESTLI JE TO V POLÍCH, JE TO JAKO BY BYLO PO NÍ. A NIC TO NEOVLIVNÍ. RODINA, PENÍZE ... NOVINÁŘI, DETEKTIVOVÉ ... NEBO JAK MOC SE BUDEŠ MODLIT. JE TO JAKO KONEC POTRAVNÍHO ŘETĚZCE“...... /// Chlapci od ,,polí“ nasaděj svoje tempo a jedou..... ať už se hrabou v mrtvole, nebo vyslýchaj pasáka a já věřím, že se to postupně vyšplhá alespoň na úroveň nějakýho krimi seriálu. 14ti letý prostitutky? Aby bylo jasno – na raketovýho inženýra zde nenarazíte, ale zase tady každej šlape (kromě poldů – ty jezděj (autem).) No a ten kdo nešlape (nebo nejezdí) je úchyl. Po půlhoďce je tu přepadení - (slušný drama...) a já čekám vodraz od vypravěčskýho dna. Největší případ kariéry ,,drsňáckýho“ (dovolte, abych se pousmál...) texaskýho detektiva – to je prostě čumění do mapy a brodění se bahnem. Rozjezd je pomalej a postupně se ten seriálovej díl ještě víc rozvětvuje a je to ... prostě ty chlapci nasaděj svoje tempo a jedou.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že tvrďák (v Americe) prostě tu poušť zmáčkne! 2.) Miluju americký krimi seriály. 3.) Thx za titule ,,StaThor“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Temná detektivka, kde se střílí jen když se musí. A moc těch příležitostí není. Vyšetřování vražd mladých dívek má svá úskalí a složitost, ale vyšetřovatelé si s tím postupně poradí. Napínavá až mrazivá atmosféra nenechá diváka klidným a pohrává si s jeho plnou nedočkavostí konečného dopadnutí zločinců. Kdo očekává rvačky a bezduché přestřelky bude zklamán. Tady jde o poctivou detektivní práci. Takových filmů už dnes opravdu moc není a je to škoda. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

40% - Tak taková hrůza, jak tady popisují někteří komentátoři, to podle mého nebyla. Na druhou stranu byl děj trochu zmatený a hůř se v něm orientovalo. Co se týkalo vlastního vyšetřování, vypadalo to, že vyšetřovatelé byli vedeni spíš přáním scenáristy, než nějakým postupným logickým odhalováním faktů. Kdo vraždil, nebylo těžké určit, přesné důvody jsme se však nedozvěděli. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Mdlý thriller s parametry pozdějšího veleúspěšného seriálu True Detective, který ukázkově špatně pracuje s vyprávěním příběhu, držením se pilířů příběhu i matením diváka bočními cestičkami. Věci, o které se pátrání celý čas opírá, zůstanou odfláknutě nevysvětlené protože pravda je jinde, pravděpodobnost a logika časové návaznosti dostane okatě na zadek, a k mizerně budovaným postavám si nic nevytvoříte. A k čemu tady bylo potřeba v natolik vedlejší postavě Jessicu Chastain? ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Texase, jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Skutoční detektívi, ktorých stvárňuje ústredná dvojka, sa objavili v epizóde The Killing Fields z roku 2011 relácie 48 hodin (od r. 1988). (Real Tom Hardy)

Související novinky

Reklama

Reklama