Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 007)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak neskutecna uchylarna, ze si nevzpominam na vic uchylnou komedii z posledni doby. Ne ze by to bylo tak treskute vtipny, to rozhodne ne, ale napad na hledani tajnyho filmu prolozenej jednotlivejma scenkama je fakt skvelej, takze to celkove drzi pohromade, ale je tu zaroven prostor pro spoustu spolu nesouvisejicich veci a diky tomu se sem narvalo vic hvezd, nez ktery uvidite v oskarovym filmu. Tvurci se s tim fakt neserou a nic neni tabu, takze vam misty opravdu nezbude nez cumet s otevrenou pusou. Ne vzdy se to samozrejme povede, nektery scenky jsou zbytecne natahovany a sem tam to tak nejak vyzni do prazdna, ale ja se skvele bavil. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Mládeži nepřístupno a dospělí, kteří mají rozum, by ho měli poslechnout a do téhle žumpy nevstupovat taky. Překvapila mě účast filmových hvězd – to jim vážně jde tolik o popularitu, že vezmou štěk v každé srač…. pitomosti? Dala jsem jen tři povídky a pak vypla. Nemám zájem sledovat nechutnosti okořeněné trapností bez sebemenšího náznaku humoru. SHRNUTÍ: Namáčení koulí v omáčce je zločin na divákovi i na dobrém zažívání. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Niektorým príbehom sa nedá uprieť originalita, so zábavnosťou to už je horšie, čo sa ale od kolektívu okolo Farrelly bros. dá čakať. Nechutnosti mi až tak nevadili, až na melóny Halle Berry a bobek na Annu Faris. Niektoré príbehy boli celkom fajn (Happy Birthday, Truth or Dare), niektoré úplne o oničom (Super Hero Speed Dating, Veronica). ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Už po prvním příběhu, respektive spíše skeči s Jackmanem a Winsletovou mi bylo jasné, že nepůjde o korektní komedii s korektním humorem. Což se opravdu potvrdilo, protože většina skečů je buď vyloženě trapná nebo absolutně o ničem. Přiznám se, že velká koncentrace hereckých hvězd byla ale velkým lákadlem, ikdyž sledovat oblíbence v podobné slátanině bylo nakonec spíše utrpením. Bohužel jen tři skeče měli jakýsi nápad a vtip, a to právě onen první skeč s Jackmanem a Winsletovou, pak s Naomi Watts a Lievem Schreiberem a pak s Halle Berry. Zbytek byla jen přehlídka WTF momentů a fekálního humoru za hranicí snesitelnosti. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak mohli sehnat takovou hereckou sestavu na takovou, s prominutím, "sračku". Nějaké scénky se snést daly, ale jiné ne. Poslední scéna s negrama byla hodně slušná a také reklamy se povedly. Musím přiznat, že taková blbost, která i docela pobaví, se nevidí každý den a režiséři toto vážně snad nebrali a každý z nich stvořil nějakou "sračku" ve své hlavě a potom vše dali na plátno. Nemohu nic jiného než zatleskat .. 6/10 = 60% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • George Clooney odmítl hrát sebe samého v části, která by byla o tom, jak se mu nedaří sbalit holku. (Cheeker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 8,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 32,4 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama