Reklama

Reklama

Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Aluska88

Aluska88 (hodnocení, recenze)

Abes

Povídka Jízda na střele patří k mým nejoblíbenějším od Kinga. Obsazení bylo dobré, David Arquette byl výborný, ale Mick Garris z toho udělal jakousi podivnou parodii.

Uživatel Joker Punx smazal svůj příspěvek.

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Aluska88

To zrovna od Kinga neznám, kážodpádně na tenhle film se moc těšim :) Mám rád i první film To, jako malej smrad jsem čuměl pořád na horory a To jsem si hodně oblíbil :)

Aluska88

Aluska88 (hodnocení, recenze)

Joker Punx

Já si myslím, že horší než Jízda na střele to být nemůže :D Tu považuju za nejmizernější adaptaci Kingových děl. Ale viděla jsem to už dávno, možná je čas si to zopáknout, přehodnotit, možná bych už ani nebyla tak kritická...:)

na příspěvěk reagoval Joker Punx, Joker Punx, Abes

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Aluska88

Jo taky mě to překvapilo vidět to na začátku traileru :) Jo trailer vypadá hodně dobře, snad bude takovej i celej film, dobrá scéna s promítačkou, klaun vypadal děsivě :)

na příspěvěk reagoval Aluska88

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak já mám z klaunů panickou hrůzu, takže já se budu fakt bát, tahle nemoc se snad i nějak jmenuje či co 

na příspěvěk reagoval Kaufman

Hlavonozec

Hlavonozec (hodnocení, recenze)

Ono od dnešních hororů nesmíme moc čekat, ale po vypuštění traileru mám prostě dobrý pocit. Hlavně teda z toho, že to bude podle mě lepší jak první It (sice to byl slabý film, ale nějak mi zůstal v srdci). A mám takový pocit, že by tenhle Pennywise mohl být dokonce lepší než Tim Curry a víc knižní. Ale uvidíme...minimálně to bude lepší než Temná věž, to mě donutí na návštěvu kina jenom kvůli Flaggovi. 

na příspěvěk reagoval Kaufman

luke774

luke774 (hodnocení, recenze)

Trailer se snaží a rytmicky přitápí pod hororový kotel, jak se dá, žádný moment ale není tak děsivý, abyste měli nutkání káknout si do trenek. I když se těch klaunů bojíte stejně jako všichni ostatní.

Milan.Nedwi

Milan.Nedwi (hodnocení, recenze)

Na mě trailer zapůsobil asi tak jak tvůrci chtěli aby působil, děsivě, napínavě, dobrý hudební podkres, a příšerný klaun ano modlím se ať není zas lepší trailer než film.... 

Aluska88

Aluska88 (hodnocení, recenze)

Tak nějak na mě zapůsobilo vidět zase malého Georgieho v té žluté pláštěnce, jak honí svou lodičku v dešti...

na příspěvěk reagoval Joker Punx

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jako to s tou promítačkou, je hodně děsivý a ten konec, je hodně děsivý, jako řikám King pro mně nikdy nebyl pořádný spisovatel, ale zrovna To řadím mezi ty jeho nejlepší počiny, takže doufám že to vyjde 

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá celkem fajn,ale co jsem čet komentáře na youtube,tak to většině lidí přijde jako komedie.Obzvlášť poslední scéna.Mě to ale přijde celkem strašidelný.

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Tak podle traileru to vypadá na atmosférickou pecku. Rozhodně to nemůže dopadnout hůře jak TV z 1990... Už ted se na TO těším. Kniha je super.

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Horor To se dočká seriálového prequelu

Horor To se dočká seriálového prequelu

30.03.2022

Streamovací služba HBO Max oznámila, že chystá seriálový prequel kultovního hororu Stephena Kinga To. Projekt se momentální jmenuje Welcome to Derry a odkazuje tak na ikonické městečko, ve kterém… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Reklama

Reklama