Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináctiletý Andy se těžce vyrovnává s tím, že byl pro svoji školní práci spárován se všeobecně neoblíbeným spolužákem Stanleym. Postupně se tak musí učit toleranci, zvláště pak, když se jeho oblíbený učitel Simon stane předmětem zlomyslné pomluvy. (Caminzind)

Videa (2)

Trailer

Recenze (53)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Studovat na amerických školách musí být opravdu zážitek. Ještě jsem neviděl snad jediný pozitivně laděný snímek z tohoto prostředí a provenience. Herecké výkony v tomto filmu potěší, řada scén v sobě má i něco hlubšího, avšak celkově tento počin nemá nic, co by u mě převýšilo, resp. aspoň vyrovnalo jiné žánrově podobné kousky. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Harris je sympaťák snad všude, kde se ojeví, některé pasáže jsou citlivě napsané a osobně jsem rád, že takové filmy vznikají. Jsem rád, ale už jim to nežeru. Předpisové postavičky na předpisové šachovnici jedou podle předpisových pravidel pohádek o toleranci a dospívání. Ve výsledku může být takový film poučný, ale reálný je jen pramálo. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tak takýchto idiotov si do svojich tupých rodinných pseudokomédií snádˇ nevyberá ani Poledňáková ! Udeľujem dve hviezdičky, pretože som čakal mega hovadinu a nakoniec sa z toho vykľuje taká polodráma reznutá pre všetky vekové kategorie. P.S. Talent show nemala chybu! ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Inspirativní příběh se zajímavým, docela inteligentním scénářem. Při srovnání s realitou však silně zaostává svým černobílým uchopením postav. Svou jednostranností v morálním hodnocení, které je navíc postaveno často na pouhém resentimentu (silnější mi ubližuje, což je špatné, a proto já jsem ten dobrý), nenechává divákovi příliš prostoru k vlastní revizi a upírá mu svobodný názor. Takovýto moralismus stylem negace negace plodí pořád ty samé vášně, proto se nenechte zmást, když lůza obrátí směr. Pokud se divák při něčem podobném přistihne, znamená to, že podléhá manipulaci a film lze tak identifikovat jako nástroj propagandy. Myslete na to a buďte silní, ďábel číhá na každém rohu. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Based on a true Story, hmm. Milý filmík, sympatický svojou snahou o pozitívny prístup a o to ukázať tú ľudskú stránku a Dobro. Ed Harris má charizmu, Chase Ellison mi miestami riadne vadil, je to trochu gýčové a patetické, ale za ten pozitívny prístup a ľudskosť dávam pol bodíka navrch, takže 3,5*/5. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Činely použité v soutěži talentů jsou značky Sabian. Film se odehrává v 60. letech, ale společnost Sabian byla založena až v roce 1981. (Agita)

Reklama

Reklama