Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Já už fakt nemůžu... Proč se mám koukat na samé reality-show a podobné "soutěže"? Já sice chápu, že se tu najde spousta jednodušších jedinců (bez pardónu), kteří se na něco podobného skutečně těší (respektive dívá), ale z jakého důvodu to má odnést normální, inteligentní divák? Kdyby mi nevadily vulgarismy, tak teď celou Novu pošlu tam, kam už pěkných pár let patří (důvody: Ordinace v růžové zahradě, Ordinace v růžové zahradě 2, Výměna manželek, Big Brother, Česko hledá Superstar, Česko-Slovensko hledá Superstar, Stahovák atd.). P.S.: A když už podobný výmaz přeci jen vysíláte, tak si alespoň odpusťte ty trapné spoty, reportáže v TN a blikající odkazy zasazené do filmů či seriálů. Díky. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Pár názorů na tyhle talentový soutěže jsem si přečet. Přiznám se, že na tu na primě taky koukám. Nakonec proč ne. Přiznám se, že jsem se kolikrát ani nestačil divit, co lidi dokážou. Jenže průser je, že Nova chtěla jíte ve stejných šlépějích a nevěděla jak na to, protože jí oficiální licenci Prima vzala. Nakonec si vymysleli svojí soutěž, která má naprosto nesmyslný pravidla. To bych zase až tak neřešil, chtěl jsem se hlavně pobavit. Jenže když vyberou porotu, která čítá dva profesionály, Zdeňka Trošku, kterého tam nacpala jenom proto, že mu Nova zaplatí film a Alenu Šeredovou, kterou v půlce vyhodí, protože tym byla uplně k ničemu, tak to trošku nechápu. A co víc...divákovi přinesou naprosto nemožnou náhradu v podobě Mr. GS. Příště se tak možná setkáme i s Petrem Rychlým z natočta. No já bych se ani nedivil. Trapnější tak žádný pořad už ani být nemohl a Nova jen stále ukazuje, jak je neskutečně vzadu oproti televizi, která jí před pěty lety ještě ani nešlapala na kotníky. Jediný plus je už jenom Leoš Mareš, jenže ten tam nic nezmůže. Když tak nad tím přemýšlím, tak si ještě vybavuju jeden celej díl o tom, kde diváci měli svými smskami vybrat moderátorku pro Leoška...aneb pohoňte mi pořádně ego, ať si mezi těmi roštěnkami můžu vybrat ten nejlepší kousek a za Vaše prachy. Televize Nova, styď se. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tradiční novácká show aneb šaráda s přeplaceným moderátorem bez špetky kvality (umělecké i co se týče humoru). Na druhou stranu Leoš to občas táhl (a jeho sličné pomocnice) a zbytek zvládli účinkující. Dvě talentové soutěže ve stejné době a ve finále uvidíte na obou stanicích v podstatě identické složení, jen jiná jména a tváře:). To, že Talentmánie nemá původní licenci nebyl ve výsledku takový problém(ta páčka proboha), jako naprostá sterilita a odpudivost vyřazovacích kol. Po tom ovšem přišla změna k lepšímu (a tím rozhodně nemyslím výměnu krásné Alenky Šeredové za dvojíci GS->z bláta do louže). Vyřazovací kola byla zajímavá a hlavně gradovala, i když závěrečné superfinále bylo na pěst člověku, který tento koncept (jakoby) vymyslel. Nelze upřít, že druhou půlku Nova s Markízou zvládla zajímavěji, poutavěji a obě stanice se dokázaly dostat ze dna až na slušný průměr. Jsem rád, že vyhrála ta, která měla, snad bude stále takový anděl. PS: Jak šel čas s hodnocením: po třech dílech - 1291 hodnocení s průměrem 8%, po pátém:1791/10%, po šestém 1923/10%, po sedmém 2009/10%, po osmém (soudný den): 2296/10%, první vyřazování 2511/11%, druhé 2756/10%, třetí 3001/11%. Poslední osmifinále:3391/11%. Superfinále:3616/11%. Jako tradičně přehnaně odpálená show, protože to vysílala Nova... Jinak, Nova prodala show vzhledem k sledovanosti lépe. Prima má stále co dohánět. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jelikož to doma všichni sledují, tak se občas dívám taky a musím poopravit hodnocení. V počátečních dílech jsem hodnotil odpad, protože to bylo dost trapné, ale teď vidím, že někteří mají opravdu talent a někdy je na co se dívat, i když tenhle pořad není moje parketa. Dost mě to někdy nudí, ale odpad si to rozhodně nezaslouží. Občas to stojí zato. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se snaží zveličovat svůj nulový potenciál. Slovo trapné se ani nepřibližuje. Přijde mi to, ve srovnání s Československo má talent, velmi amatérské a nedodělané. Tomáš Matonoha pochopil stupiditu tohoto pořadu a přišel si z něj udělat srandu. Lachtan Meloun to celé završil. Alespoň jsem měl po prvním dílu jasno, které televizi dám v tomto projektu přednost. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama