Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Olík 

všechny recenze uživatele

Primácká ždímačka nečekaně nabyté popularity šéfa Zdeňka Pohlreicha. Je dobře, že pořad Áno, šéfe! po druhé sérii na našich obrazovkách skončil (neberte to špatně, byl jsem jeho oddaných fanouškem, ale druhá řada šla kvalitativně volným pádem dolů), ale honem, honem vymyslet jak něco vytřískat ze Zdendy než se pod ním slehne zem-no nevím! Slabý odvar Masterchef Gordona Ramsayho, kterému nemůže Pohlreich nabídnout to co dával pořadu Áno, šéfe!, nemluvě o dvou zbytečných postavičkách Filipové a Vaňka. Každopádně je kuchařský souboj a milión korun českých dobou večerní uspávačkou. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

300 ohodnocený pořad/film: Ne tak dobré jako "Ano šéfe!", ale pořád jde o nadprůměrný kuchařský pořad. Hlášky sice nebyly tak ostré, ale kolikrát jsem se jim zasmál (např. Roman Vaněk a jeho: "Dobrý den Majoránko. Dobrý den Romane. ...). Prostě a jednoduše si to čtyři hvězdičky - 80% - zaslouží (jako celek) určitě. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měl jsem (mám) raději, když jede Zdeněk Pohlreich sólo. Přece jenom je s ním větší prdel a dá více vyniknout svým bohatým zkušenostem. V této kulinářské show sice tady dávám některým soutěžícím dobrou sodu, ale už to prostě nebylo ono. Navíc na to byli tři a zvláště ta ženská mi lezla na nervy. Bylo ale zajímavé sledovat, jak si „soutěžící“ poradili ve stresových situacích, páč jak bych tam asi mrdl po někom nožem a šel do řiti… ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Ženu z poroty odklidit.. trapnější osobu (skoro až "tachecí" faktor) jsem dlouho neviděl. Jinak pan Vaněk +++ (beru ho jako čím dál většího frajera! "Ahoj, já jsem majoránka... ") ... obecně vlastě celkem prdel a mimochodem i slušnej pohled na lidi... Všichni pánští soutěžící z posledních 6-ti se chovali ke zbylé slečně naprosto odporně - pecka.. Strašně moc mě bavil jejich divně gay pohled na to, že my kluci držíme spolu a ta hezká, chytrá, výborně se chovající slečna nás sere a nechcem jí mezi sebou. Přál jsem jí pár dílů předem palce, aby mohla jít domů a měla klídek. Vyhrála člověčí soutěž... já vim, Startrekový pindy brzo po ránu, ale co... prostě seriál... k hraní Minecraftu v klidu ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Poněkud tupé nože. Uvítal bych, kdyby se od sebe jednotlivé díly nelišily jenom množstvím nakrájené mrkve, vykostěných kuřat a neúspěšných pokusů soutěžících spáchat harakiri škrabkou na brambory. Ano, šéfe! bylo pokaždé zasazené do odlišného prostředí s odlišnými lidmi a různou vrstvou plísně za sporákem, Na nože mne svou monotónností už po pár týdnech uspává. První málo akční úkol, zisk imunity, druhý málo akční úkol, šlus a nazdar. Hlavní důvod proč sledovat zůstává – Mr. P. Třebaže málo nabroušený, někdy přímo krotký a svým výskytem ne dost frekventovaný, aby mohl být označen za moderátora pořadu. Hlavní důvod proč nesledovat přichází naštěstí vždy až na konci a má podobu dámy, která měla ve vlastním zájmu zůstat u domácího lakování nehtů. Její afektovanost, pro kterou je třebas Pekelná kuchyně velice zábavná, se ke zbytku pořadu hodí stejně jako hromádka kečupu ke steaku z lososa 60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)
  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)

Reklama

Reklama