Reklama

Reklama

Příběh I.: Homer zjistí, že populární televizní hrdina má stejné jméno jako on. Hrdý na své jméno se proto připojí k elitě světového show-businessu v jejich boji za lepší životní prostředí.

Příběh II.: Zvláštní agenti FBI Fox Mulder a Dana Scullyová, kteří jsou pověřeni vyšetřováním případů zařazených mezi Akta X, prověřují Homerovo „blízké setkání“ s mimozemšťany.

Příběh III.: Lisa zjistí, že Jebediah Springfield, zakladatel města a její oblíbenec, byl ve skutečnosti zvrácený zločinec. Homer navíc získá vytouženou roli městského vyvolávače při nadcházející slavnosti.

Příběh IV.: Homer je křivě obviněn ze sexuálního harašení za to, že se snažil „velmi citlivě“ pomoci jisté zanícené feministce z auta. Ta si však jeho jednání vyložila jako nemravný sexuální akt. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (13)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Skvělý výběr dílů, sice jsem je neviděl takhle pohromadě, ale utekl mi jen Zvrhlík Homer. Jinak to je absolutní zábava, jedny z těch vůbec nejlepších dílů. Nejlepší jsou samozřejmě Akta S, potom Lisa bortí mýty a Homer - maxiobr. 100%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Titul "The Simpsons: Dark Secrets" (Simpsonovci: Temné tajomstvá) je video kolekcia štyroch príbehov z amerického animovaného televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci). Obsahuje epizódy: s08/e10 The Springfield Files (Akta S) , s07/e16 "Lisa the Iconoclast" (Líza bortí mýty), s06/e09 "Homer Badman" (Zvrhlík Homer), s06/e12 "Homer the Great" (Homer Veliký) na VHS alebo s10/e13 "Homer to the Max" (Homer - Maxi Obr) na DVD. **** ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Skvělý humor a zábava. Populární hlášky ze seriálu, které mladší generace používá i v běžném životě - například Homerovo slavné "Do'h" ,"Ty jeden mrňavej " nebo Nelsenovo "Há Ha" a další. ()

Pyth 

všechny recenze uživatele

Jo tady se povedlo vybrat jedny z nejlepsich epizod. Kdyz se nudim a chci kouknout na simpsny, tak jedna z tehle je sazka na jistotu :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jako milovník X-Files jsem asi proti Dark Secrets zaujatý, ale mě se to prostě nelíbilo. Připadalo mi to trapné a neoriginální. ()

Butch71 

všechny recenze uživatele

Pokud se tvůrci rozhodli vybrat 4 díly a prodávat je na samostatném nosiči, nenapadá mě z jejich strany jiný úmysl než z věrných fanoušků vyždímat peníze. Co se ovšem týče dílů, patří k těm velmi dobrým a nelze jinak než této vybrané 4 dát 5 hvězdiček. Obzvlášť druhý a čtvrtý díl se mi líbí. ()

Reklama

Reklama