Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 4

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (61)

Trailer 4

Recenze (235)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Po prvních pěti minutách jsem musel přemáhat choutky na vržení toho přenosného PC z okna! Inu pozerat se na plyšáky, Marshalla Eriksena a Amy v kýčovitých pozicích není věru pro každého! Naštěstí režisér s krycím jménem Bobík sehnal sponzory ergo mohl zaplatit další víceméně profláklé hvězdy, aby na povel dělali šašky. Sheldon, Whoopy, Barney Stinson či Selena "egocentrická pizda" Gomez zapanáčkovali a divák dostal svou pravidelnou várku showbyznysu! 67% Celosvětový výdělek k 7. 6. 214: $165,184,237, což je 3,67 násobek budgetu ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JESTLI MUPPETI VYBEROU DESET MILIONU DOLARŮ, - COŽ STOJÍ TAHLE BUDOVA, JEŠTĚ PŘED VYPRŠENÍM SMLOUVY, DOSTANOU STUDIO ZPĚT“..... /// Romantickej vejlet do L.A, jehož jediným cílem bude – přes všechny ty lidský starosti – ZABRÁNIT DEVASTACI MUPETŮ! Lidi ustupujou loutkám a i díky spoustě cameo rolím je to fakt ,,jeblá“ zábava. Písničky – vobčas to vypadá jak v indickým (například... a jen trošičku...ale na každým šprochu, pravdy trochu...), ale (seru na to, že teď budu vypadat dementně!!!) já (můj syn samozřejmě taky!) se bavím! Netradiční humor, plnej narážek, poťouchlejch (debilní slovo) vtípků, kterej mě fak bere! Možná je ve mě kus loutky (pak jsem asi lidská loutka)....nebo su loutkovej člověk, ale spíš bych si mohl fakt připadat jako kretén, kterýho nakazil mladej smíchem. Nikdy jsem nebyl milovníkem estrád. Dokuď nepřišli MUPETI! 4*? No a co! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Od mládí si sahám do rozkroku, když slyším jména Kermit, Miss Piggy nebo Fozzie. 2. Lily má hudební tábor, Barney šmouluje a já chcu vidět, co dělá ve volným čase Marshall! 3.) Thx za titule ,,Sagittario“ a ,,somerset“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je to strašná hovadina. Na druhou stranu, docela ucházející příběh to má, výborně to paroduje hromadu věcí a tím i boří čtvrtou zeď a vůbec, jako taková zábavná jednorázovka to není špatné. Tedy, kazily to hlavně trapné hudební sekvence, které osobně nesnáším v každém muzikále (a ano, vím, že bez nich by to jen těžko byl muzikál). Ale jinak na to, jaký jsem od toho očekával odpad (kterým je mimochodem druhý, naprosto zbytečný film), mě to i trochu mile překvapilo. Mupety jako takové jsem nikdy nesledoval, ale i tak mě to tématu dokázalo aspoň trochu přiblížit. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Muppetch (byť mnohdy polsky mluvících) jsem vyrůstal,nicméně po prvních trailerech jsem od těch filmových očekával minimálně podobný průser jako od "hraných" Šmoulů.Nakonec jsem rád,že tomu tak není a Muppeti fungují bez vězších problémů a nejen fanoušci se budou dobře bavit.Docela mě překvapilo,že spousta fórků (mnohdy hodně povedených) je mířena spíš na dospělé publikum.Minimálně v první půlce měli Muppets našlápnuto na zasloužené 4 hvězdy a je škoda,že v druh= půlce jim trošku došel dech.I tak ovšem nadstandartní rodinná zábava se spoustou nostalgie...70% ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Malinké zklamání, které má určitě částečně na svědomí hrozný dabing, ale rozhodně ne v první řadě. Jason Segel byl a pořád je velký fanoušek Muppetů, na filmu se to skvěle otisklo, což má za následek neuvěřitelnou roztomilost, které spíše působí na starší diváky než na děti. I když je zde jedno cameo za druhým, většina z nich nejsou bohužel nijak výrazná nebo dotažená. Závěrečné show zase chybí nějaký zajímavější moment, naštěstí to dostatečně vynahrazuje úplné finále. Pořád ale působila trailerová kampaň lépe než celý film. 70% ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Ze všech protagonistů, kteří ve filmu účinkují, se v původním seriálu Muppet Show (od r. 1976) objevila jen Liza Minelli. Natáčení navazujícího projektu Muppet Tonight! (od r. 1996) se pak zúčastnila také Whoopi Goldberg. (Adelaide9)
  • Fotografie, kterou slečna Piggy a Kermit ve filmu spojují, pochází z jejich svatby ve filmu Muppets dobývají Manhattan (1984). (Dreadd)
  • Všichni Muppeti ve filmu jsou ovládáni lidmi, nebyly použity žádné speciální efekty. (HellFire)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama