Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 8

Recenze (374)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $200miliónovTržby USA $433,993,992Tržby Celosvetovo $1,073,350,577 Tržby za predaj Blu-ray v USA $33,921,701Tržby za predaj DVD v USA $8,493,873║ Delikátne, silné predstavenie. PIXAR pri tejto sérii opäť nezaváhal a ponúkol brilantný príbeh. Na záver nechýbajú emócie. Klasika ktorá neomrzí, dá sa povedať jedna z najlepších sérii čo kedy vznikly. /videl v kine 4x: 100%/ ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jakkoli jsem si zejména dvojku a trojku Toy Story velice užil, nikdy to nebyla moje srdcovka, takže mne pitomost čtyřky nezasáhla přímo do srdce, ale i tak jsem byl dost zklamanej. Jakkoli od předchozího dílu uběhlo devět (!) let, přišlo mi to dost spíchnuté horkou jehlou. Stará dobrá parta, tak skvěle rozehraná v předchozích dvou dílech, je odsunuta na druhou kolej a celý film de facto stráví pasivně v karavanu (stačí se podívat na plakát, kde všichni chybí). Když už Bo ve třetím díle deus ex machina zmizela, tak její deus ex machina objevení zde je hodně na sílu. První půlka se soustředí na pitomého Forkyho, ta druhá se zase nese v iracionálním pobíhání po lunaparku a starožitnictví. O důstojném epilogu, který tu někteří zmiňují, nemůže za mne být řeč... 50% ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Definitivně nejvyváženější animovaná série všech dob a jako zakončení éry hraček více než důstojné. Oceňuji, že tvůrci zase změnili prostředí a zajímavě se popasovali s postavou Gábinky. Rozuzlení jiným směrem než u "Mazlíka" mě potěšilo a motivaci hračky jsem chápal. Forky, který přišel s novým typem humoru taky zapadl a scénáristé se opět krásně popasovali s dětským vnímáním světa (Buzzův vnitřní hlas). Tleskám. Byla to paráda. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Po naprosto dechberoucí trojce jsem nevěděl, co si o čtyřce myslet. Jak už bývá u Pixaru zvykem, překvapil a posunul hračky, ty neživé tvory, kteří se paradoxně chovají jako dospělí, o další odvážná rozhodnutí dál. Rozhodně zásah, o pětce ale stále nejsem přesvědčen (přijde?). Minimálně o třídu lepší, než další pixarovské série, tam je výsledkem víceméně stagnace. 90%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tešil som na ďalšie dobrodružstva Woodyho a Buzza, na ďalšie dobrodružstvo s postavami, s ktorými som vyrastal. Každý diel bol vynikajúci a obzvlášť ten tretí mal nádhernú koncovku, na ktorú som myslel, že sa už nebude dať nadviazať. A dalo sa. Navyše celkom bez problémov. Príbeh hračiek mám rád, ale tu ma to miestami trošku nudilo (možno to je aj tým, že je to najdlhší diel). Mal som pocit, že sme s každého už niečo videli. V jadre to ma samozrejme opäť dobrý príbeh a taktiež aj záver sa podaril, ale neprišlo mi to tak správne napínavé a dramatické ako predošlé diely. Trošku som sklamaný aj s toho, že staré známe vedľajšie postavy, moc priestoru nedostali ako T-Rex, či krumplihlava. Toy Story 4 je opäť fajn zábava, zo známymi postavami a nieje to zlé, jemný závan emócii, či nostalgie nechýba, ale s touto partiou som sa bavil voľakedy aj lepšie. P.S.: potešujúci je aj opäť skvelý slovenský dabing. P.P.S.: počas titulkov a aj po skončení sú ďalšie scény. 80% - 4* ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • První ukázka filmu byla promítnuta na filmovém veletrhu CineEurope 2018. (petr.koca)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět další 4 scény. (griph)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama