Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (374)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Sto lidí, sto chutí. Podle zdejších komentářů malinko nechápu, že je tato akční, komerční krasojízda dokázala dojmout. Příběh byl dle mého skromného názoru vycucaný z prstu a vidina zisku, založený na popularitě Toy Story zde čpí na každém rohu. Dějová linka probíhá a odsejpá, tak jak by měla, což zachraňují akční scény, bez kterých by se žádný novodobý animák neobešel. Takže suma sumárum, Toy Story 4 neurazí, ale určitě bych se bez něho obešel. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Duke Caboom si ukradl celý film pro sebe. Nečekal jsem, že po geniální trojce, kterou dodnes považuji za nejlepší animák všech dob, se Pixar ještě vytáhne, a hle - zadařilo se. Nebylo to bez chyb, místy tam byla trochu hluchá místa, chyběl tomu záporák, protože Mazel byl opravdu bad-guy. Ale opět se démonům z Pixaru podařilo dojemně ukončit nahláškovanou akční jízdu, která se celým filmem prolínala. Všichni byli víceméně skvělí, ale Keanu Reeves naprosto deklasoval všechny ostatní. Jen už bych poprosil, aby žádná další Toy Story 5 nebyla. Prosím. Tohle stačilo. 75% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Poradie filmov zoradených podľa kvality zážitku od najlepšieho k najhoršiemu je Toy Story 3, Toy Story, Toy Story 4, Toy Story 2. Aby ste si naplno užili najlepší diel série, teda trojku, tak je potrebné vidieť jednotku. Ostatné filmu sú vlastne nadbytočné. Štvorka má, vzhľadom na rok výroby, jednoznačne najlepšiu animáciu, ale inak vo všetkých iných aspektoch zaostáva. Príbeh v podstate kopíruje trojku. Len tu chýba kvalitný zloduch a na miesto hýrenia nápadmi sa tu tryská vzťahovými dojákmi. Hlavným pozitívom je Vidlík, ktorý bavil svojim obsedantno-kompulzívnym postojom k odpadkovým košom. Najväčší priestor dostáva Woody, teda sa vlastne nejedná o rozlúčenie s hračkami, ale len s jednou hračkou, ktorej zopár ostatných pridŕža klobúk. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jestliže předchozí díly Toy Story nesly především náklad chytré zábavy, čtyřka je náloží emocionální ... Jakože fakt. Plnohodnotný sequel, který po bezchybné trojce budil dojmy nadbytečnosti, ale nakonec zvládl bravurně završit vývoj titulní postavy Woodyho, bavit žánrovými úskoky (když se ve starožitnictví spustila hudba z Osvícení, popadla mě cinefilní extáze), smysluplně zapojit nové aktéry v rámci rozvíjení myšlenek minulých filmů a přijít s finále, které mi svou citovou uvěřitelností vyrazilo dech. Přestože jsem trochu skuhral nad paběrkováním oblíbených vedlejších postav, Příběh hraček tímto považuji za definitivně zkompletovaný a nejkrásnější v celé animované historii. A že se k němu budu opakovaně vracet, o tom není žádných pochyb. 90% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No bolo to ťažké rozhodovanie, ale predsa len muselo dospieť ku koncu. Maximum by bolo veľa, štyri sú málo. Ako teda ohodnotiť? Skúsim to napísať. Táto pixarovská značka, je branou tak akosi zrejme. Nemôže to byť fiasko, proste také niečo vo vesmíre neexistuje. Robia na tom machri, ktorý majú totálny bullseye a majú to všetko pod kontrolou. Predsa len sme všetci ľudia a pre Disneyho nepracujú komiksový superhrdinovia, ale ľudia z mäsa a kostí. Námety prichádzajú a odchádzajú a občas to proste príde. Únava, jedno malé zívnutie, ktoré proste dá všetko najavo. S TOY STORY som neskončil a verím, že ani samotný tvorcovia, len by sa mali viac prespať ( tým nemyslím dĺžku spánku, ale jeho zdravosť ) a opäť prísť s príbehom, ktorý zo mňa nevypustí len pár sĺz a smiechu, ale celé kanóny. Teda ako minule. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Tvůrci uvedli, že snímek vytvoří, pouze pokud bude minimálně stejně kvalitní než předchozí pokračování Toy Story 3: Příběh hraček (2010). (oje)
  • Ve scéně, kdy Woody s Vidlíkem nastoupí do kočárku Gabby, začne hrát v gramofonu píseň "Midnight, the Stars and You", která zazněla i na konci hororu Osvícení (1980). (Novko)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět další 4 scény. (griph)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama