Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2019, 8 h 42 min (Minutáž: 46–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Lauren Glazier, Albert Jones, Joe Tuttle, Michael Cerveris, June Carryl, Sierra McClain (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skončení druhé řady nemůžu jinak než naléhat na Netflix, aby co nejdříve potvrdil následující řadu(y). David Fincher totiž zkrátka tuhle pachuť na jazyku po skončení seriálu umí...a to se musím přiznat, že mě paradoxně jeho první tři díly bavily nejméně. Jenom on však takhle dobře umí nastavit dílo, které skvěle vygraduje a po jehož skončení se vám chce jen čučet do blba. Samozřejmě to není pouze jeho zásluha, ostatní režiséři jsou svým rukopisem taktéž k nerozeznání odlišnosti feelingu celého seriálu. Dějem se zaobírat nechci, oba hlavní herci jsou opět výborní, tentokrát se o dost víc sází na jejich problémy v soukromí a o to víc se museli Jonathan Groff a Holt McCallany snažit...neumím si moc představit sehranější dvojku. Už jsem mluvil o tom, že chci hned teď další sezónu? ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týká celkového pojetí (atmosféra, tempo, postavy), není žádná extra změna oproti první sérii. Jen se změnilo prostředí, z teorie jsme se přesunuli více do praxe a k mé nelibosti je tam ještě více osobní linky. Hodnocení +/- stejné, lepších 70%, nedokázalo mě to vtáhnout. I přes tak zajímavé téma. Ale i přes to je to slušný seriál. Howgh! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada navazuje tam kde první skončila a zatímco první čtyři díly jsou velmi dobré podobně jako první řada,od pátého dílu s Kemperem a Mansonem s pozdějším zaměřením na Atlantu je to čirá fantazie.Poslední tři díly asi nejvíc ze všech připomínají další Fincherův masterpiece Zodiaca a to včetně ne zrovna uspokojivého vyústění (což ovšem není chyba tvůrců) a musel se je dát v jednom kuse...100% ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Tým lovců sériových vrahů získává podporu shora a může se vrhnout na první celostátně sledovaný případ. Jenže tentokrát to není žadná hra na honěnou, ale setkání s pořádně mazaným manipulátorem. Jak by řekl Ed, psychologický profil je sice fajn, jenže je k dispozici jenom od zabijáků, kteří se nechali chytit... Mrtvých příbývá a opravdový podezřelí stále nikde. S tímhle tempem druhá série neztrácí krok za první. Nabízí o kousek víc ze soukromí vyšetřovatelů, s menším odklonem od Holdena. Ten postupně vystupuje jako větší a větší podivín. Psychologie týmu funguje skvěle a nechává mnoho prostoru pro další sérii. Stejně jako samotné pátrání... ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět výborná práce. Osobně mě první řada přišla malinko lepší, díky ucelenějšímu příběhu(začátky, vyslýchání, první úspěchy). Druhá řada toho nabízí mnohem více, a to ať už jde o postavy(každá si projde nějakým vývojem, a nedostane nic zadarmo), tak i množstvím příběhový linek, které ne vždy gradují, tak jak bychom chtěli. Seriál by musel mít o tři epizody více, aby všechny linky dotáhl k dokonalosti. To co nám nabízí je hodně super(je to napínavé, strašidelné, a husí kůže a znechucení je zaručeno), a hlavně to krásně buduje půdu pro další řadu, jen mě mrzelo, že některé věci vyšli trochu na prázdno, a nebo se daly udělat o trochu lépe. Po herecké stránce je to koncert od všech hlavních herců až po ty vedlejší. V seriálu je tolik geniálních scén a momentů, že je radost si je pouštět znovu a sledovat se zadrženým dechem co bude dál, i přestože to víme. Seriál má skvělou atmosféru, ze které mrazí v zádech a i obyčejné dialogy dokáží pěkně dlouho rezonovat. Výborná práce a já se těším na další řadu, protože tento seriál je pecka, kterou by mělo vidět co nejvíce lidí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama