Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

WolfR 

všechny recenze uživatele

RoboCop 3 je slabší než RoboCop 2 a o hodně dost slabší než původní RoboCop. Scénář a děj je mizerný, ale celý film běží v rychlém tempu, takže aspoň, že tak. Postavy zde neprožívají žádný vývoj a nový představitel RoboCopa je špatný. Noví záporáci jsou vyloženě směšní a herecké výkony jsou podprůměrné (až na Nancy Allen). Pro mě je RoboCop 3 zbytečným filmem, který neukazuje nic nového. 1 hvězda. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Super béčko,pamatuju si,že jako malej,opravdu malej cíprt,sem měl 3 díl nejradši,nedávno jsem se na to díval a musim uznat,že je to počertech zábavné béčko,které patří do mého srdce z mládí.moralitky a sentiment na vás sice chčijou z každého záběru,ale robocop sype hlášku za hláškou a v mnéhém,je třetí díl lepší,než díl druhý..škoda že každej odzazuje na Verhoveenovu jedničku,se kterou se nedá film absolutně srovnávat,ale zkuste to s dvojkou a pak si promluvíme o 28%....... ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Robocopův slušný reparát se sice jednoznačně inspiroval druhým Terminátorem (dětský parťák, nezničitelný protivník), satiry se nadobro vzdal a dává si pozor než někdo někoho rozstřílí na maděru, ale je to zručně natočená zábava. Navíc se vrátil Basil Poledouris a s ním i šlapající ústřední motiv, který předchozímu filmu (samozřejmě kromě jiného) tak chyběl. ()

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Totální dehonestace (mého) oblíbeného hrdiny. Jestli to byla snaha o parodii, tak nechápu proč se názvem zařazuje normálně do série. Ale i tak nebyla skoro žádná sranda. Zato spousta mizerných triků a hereckých výkonů. Námět je extrémně přehnaný až do blba. Tohle že má na svědomí Frank Miller? Já vím že RoboCop je už sám o sobě dělaný formou sebeironie až parodie, ale styl provedení tohodle dílu jsem prostě nepobral. :-( ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Robert John Burke - (RoboCop) +++ Nancy Allen - (Anne Lewis) +++ Mario Machado - (Casey Wong) +++ Remy Ryan - (Nikko) +++ Jodi Long - (Nikkova mama) +++ John Posey - (Nikko otec) +++ Rip Torn - (The CEO) +++ Mako - (Kanemitsu) +++ John Castle - (Paul McDaggett) +++ Produkcia: Patrick Crowley +++ Scenár a námet: Frank Miller +++ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo se od 4. února do 17. května 1991 v Atlantě. Většina budov viděných ve filmu byla odsouzena k demolici, aby uvolnily místo pro stavby určené k Letním olympijských hrám v roce 1996. (HellFire)
  • Snímek byl natáčen s cílem získat rating PG-13. Rouhání, násilí, prostituce i odkazy na nelegální drogy byly proto minimalizovány nebo úplně vyjmuty. (Terva)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. května 1993 v Japonsku. (Varan)

Reklama

Reklama