Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Derek 

všechny recenze uživatele

[opatovne pozretie] i po tolkych rokoch je to stale hrozne sklamanie (prvy raz som to videl v letnom kine). trojka nema nic spolocne so stylom dvoch predchadzajucich filmov (relativne nizky rozpocet je dost vidiet na papundeklovych kulisach), vsetko je pg13, skoro ziadna krv a zaporaci su totalne nevyrazny. navyse sa to chce zapacit najmensim capartom tak to ma mladu hackerku. este stastie ze sa tam najde par hlasok ale to je asi tak vsetko pozitvine co sa da na tejto tretej casti najst......... takto skončil môj oblúbený hrdina? ako totálny blb, ktorý už nie je nelútostný zastáca zákona, ale úplny blbeček. ľudí ktorí takto poničili všetko čo verhoeven s jednotkou stvoril by som nechal zavrieť na doživotie!!! ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Kontrast mezi Robocopem 3 a 1 je tím, co je tak fascinující a je krásně vidět, pro jak odlišné publikum se poptávka značky v Hollywoodu devalvovala. A ne obrazně, přeci jen nejde o adaptaci DC či Marvel komiksů. Jednička měla poselství, ale i hodně velké černé nadsázky. Co bylo v jedničce tak skvěle verhoevenovsky nadsazené, se zde o dva filmy později bere smrtelně vážně. Reklamy už se staly formalitou a prázdnou šedí, i když ta kreslená má něco do sebe. Šokující brutalita v podstatě pominula už minule a film loudí úsměv, kde je to více či úplně nezáměrné. Mohli to rovnou udělat animované a prodat do videopůjčoven, kdyby tam bylo méně smrtí, figurky by se prodávaly lépe IMHO. Stejná kategorie bizáru jako Batman a Robin - moc nepobaví, ale přesto svým způsobem stojí za to vidět. To už není Robocop, ale Robokop… ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka bola ešte celkom fajn, no z nostalgie som jej dal aj tu štvrtú. Robocop 3 nie je zlý, povedal, by som, že iba o niečo slabší ako dvojka, takže zas takéto nízke hodnotenie si podla mňa vôbec nezaslúži. Stále to ma celkom dobré akčné a aj štýlové scény (samopal miesto ruky, Jetpack, zoskok autom s parkoviska), príbeh pokračuje tam kde skončila dvojka a opäť nechýba ani hrdinská Basilová hudba. Akurát tu chýba nejaký záporak s kým si to Robocop rozdal, pretože ten japonský nindža bol hodne slabý odvar. Prvá polka mi prišla ešte celkom fajn, ale v tej druhej to už moc nemalo čo ponúknuť. Obľúbený soundtrack: Robo Flies/ Rehabs Chase Marie. 55% - 3* ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Robert John Burke - (RoboCop) +++ Nancy Allen - (Anne Lewis) +++ Mario Machado - (Casey Wong) +++ Remy Ryan - (Nikko) +++ Jodi Long - (Nikkova mama) +++ John Posey - (Nikko otec) +++ Rip Torn - (The CEO) +++ Mako - (Kanemitsu) +++ John Castle - (Paul McDaggett) +++ Produkcia: Patrick Crowley +++ Scenár a námet: Frank Miller +++ ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ke svému vlastnímu překvapení jsem zjistil, že jsem Robocopa 3 ještě neviděl a... teď můžu říct, že jsem vůbec o nic nepřišel. Mám takový pocit, že scénář psala ta malá holka, co tam hraje, pač něco tak pitomého se jen tak nevidí – a nevidělo ani v devadesátých letech, které byly na akční kraviny pohříchu tak bohaté. Příběhově už nemá ten plechovej polda prostě co nabídnout, a tak se celý děj točí kolem vyhánění nebohých občanů z domovů, za které se Robocop samozřejmě postaví, přičemž taková ta samoúčelnost některých scén a dialogů je do očí bijící a uráží divákovu inteligenci. No blbost je to ukázková, hodná odpadu, já dávám jednu hvězdu za Carol Christine Pounder v roli Berthy. Ono – ne že by tam nějak herecky vynikala – ale k téhle herečce mám prostě respekt od chvíle, co jsem jí viděl v Shieldu. Jinak je tenhle film děsný šit, který předchozí dva zdařilé díly nestoudně poplival a neměl nikdy vzniknout. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (18)

  • Otomo (Bruce Locke), kybernetický samuraj, je pocta titulní postavě z komiksu "Ronin" Franka Millera o samuraji, jehož duše je znovu přivedena k životu pomocí futuristické technologie. Bertha Washington (CCH Pounder) odkazuje na Marthu Washington, nezávislou bojovnici z Millerova komiksu „Give Me Liberty“. (HellFire)
  • I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne. (Armin82)

Reklama

Reklama