Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Handle 

všechny recenze uživatele

Světovou úroveň to opět nemá, ale čert to vem... O mém názoru na talentové soutěže jsem se už dost rozepsal a zůstává stejný. V podstatě je to pořád stejné, prostě zábavná pěvecká soutěž, která v televizi vypadá pěkně. A talentovaní lidi tam rozhodně jsou... Ovšem je fakt, že za "zábavu" mi je někdy drobek trapně. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem z letošní série dva necelé díly a více v tom nehodlám pokračovat. Úlisného Michala Davida, očima zřetelně počítajícího peníze, které z účastníků vyrazí, nemá cenu blíže komentovat. "Lesbický pár" Rollins - Jandová, co říct ? O Darině jsem valné mínění neměla, o rokkerce Jandové ano, ale už mě přešlo. Nevěřím, že budou pracovat ve prospěch svého týmu. Zvětralý a opotřebovaný Vojtek aspoň tolik netlačí na pilu, v tom vidím plus. Trochu podobný je slovenský rapper s hezkou tváří, u toho můžu předpokládat, že děvčatům poskytne aspoň nějaký "zážitek" a zkušenost pro budoucí sexuální život. Soutěžících je mi líto, protože většinou mají talent. Vlčáci, kteří z nich vyrazí všechno a pak je nemilosrdně odkopnou, si už brousí zuby. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Hlas....." je parádní soutěž, i když...........:-) Má své mouchy. Složení poroty celkem ujde, ale nějak mě tam nesedí pan Vojtek. Myslím, že tvůrci měli vybrat někoho jiného. Baví mě "Rytmus". Takový namyšlený člověk mě dokáže vždy zaujmout:) Sličná Dara tu je na svém místě. Pan Michal David se tu také hodí. Moderátor Leoš je už okoukaný a jeho "umělá" radost z toho, že soutěžící postupuje, mě už nějak nebaví. Chválím nápad s "otočením křesel", je to přeci jen zajímavé, že porota slyší jen soutěžícího hlas a neví jak vypadá. Někdy je to překvapení. Nevíte, jestli zpívá muž, nebo žena:) Nevýhodou soutěže je to, že už u nás nemají moc smysl, protože je vidět, že je tu zpěváků spousta. Ať vyhraje kdokoliv, není to v podstatě vítěz, poněvadž není nikdy jisté, že právě "on" či "ona" si právem zaslouží první místo. Většinou kariéru dotáhnou dále ti, kteří nevyhrají! Tento pořad hodnotím pěknými třemi hvězdami. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je to jiný systém než u Superstar, takže určitě si to šanci zaslouží. Některé pěvecké výkony mě docela dostaly, většina mě však příliš nenadchla. Navíc mi docela vadí benevolentnost koučů, kteří lezou svým chráněncům nehorázně do prdelky. Když prostě někdo zazpívá falešně jak prase, tak mu to mají říct. V Superstar se kritizoval každý jen trochu intonačně nejistý tón a tady se chválí i ten, kdo to zazpívá kompletně hrozně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti Superstar má Hlas tú výhodu, že plevel ostal pred dverami a porota si môže vyberať už len zo skutočne talentovaných ľudí. Takže hodnotiť nápad, prevedenie, alebo výber poroty? No to posledné je asi v našich končinách na show to najhoršie. Pepa Vojtek neustále říká, že je to supr, Darinka je z každého hotová, Michal je proste Michal a Rytmus zase nezvláda svoje ego. Takže suma sumárum tri hviezdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama