Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

InJo 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná pěvecká soutěž (beztak je to pouze mírně pozměněná SUPERSTAR). Ze čtverice koučů nemám rád ani jednoho, ale i tak je to výrazně méně otravné a otupující než reality show typu HOTEL PARADISE nebo některé české seriálové "perly" (ORDINACE, CESTY DOMŮ aj.). Při sledování tohoto člověk aspoň necítí fyzickou bolest a nemá pocit, že se mu někdo snaží provést lobotomii... 50 % ()

Sinn odpad!

všechny recenze uživatele

Je to odpad, ale trpím zvrácenou potřebou vyžívat se v těchto typech pořadů. Přece Vepřová hlava Vojtek, Hitmejkr David, Vražedkyně Darinka a Omyl přírody Vrbovský, to prostě nejde nesledovat. Jejich haštěřeníčka o 22 nebo 30 letech v šoubyznysu (to jako respekt neboco? českej šoubyznys? no way) a přetahování se o nuly, kterým chybí charisma a vypadají, jak kdyby je někdo vytáhl z výlohy NewYorkeru, to je slast. Jo a ještě fotečku mrtvýho táty do ruky, to aby nám ty hlasy lítaly jak o život, omg...Sledovat jen na vlastní nebezpečí. Jo a víte proč Rytmus chodí s Darou? Protože zabila, přece! ()

Reklama

Naslund 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí víc jak SS. Nejsou tu žádné trapasy, videa o lidech taky nezabírají tolik času, porota musí říct jo, nebo ne a nemůže se tak dobře vyhejbat hodnocení. A hlavně tu není žádný první casting s tragédama. Jen mi přijde trošku kruté, že je teď budou muset porotci pěkně prořezat po tom, co jim všem slíbili, že z nich udělají hvězdy... ale to je chybou poroty. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem z letošní série dva necelé díly a více v tom nehodlám pokračovat. Úlisného Michala Davida, očima zřetelně počítajícího peníze, které z účastníků vyrazí, nemá cenu blíže komentovat. "Lesbický pár" Rollins - Jandová, co říct ? O Darině jsem valné mínění neměla, o rokkerce Jandové ano, ale už mě přešlo. Nevěřím, že budou pracovat ve prospěch svého týmu. Zvětralý a opotřebovaný Vojtek aspoň tolik netlačí na pilu, v tom vidím plus. Trochu podobný je slovenský rapper s hezkou tváří, u toho můžu předpokládat, že děvčatům poskytne aspoň nějaký "zážitek" a zkušenost pro budoucí sexuální život. Soutěžících je mi líto, protože většinou mají talent. Vlčáci, kteří z nich vyrazí všechno a pak je nemilosrdně odkopnou, si už brousí zuby. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšia súťaž, ktorá je skôr reality šou. Veľa pretvárky, póz, naučených otrepaných fráz, spevákov, čo si mysli, že budú kráľmi šoubiznisu alebo si naivne myslia, že im to odštartuje kariéru alá elán. Jediné pozitívum vidím v otočených sedačkách a nemožnosť diskriminácie dobrých spevákov podľa veku, výzoru, vystupovania, lenže na druhej strane nerozumiem výberu ľudí, nerozumiem snahe známych ľudí sa tu ukázať, možno aby sa zvýšila sledovanosť a tiež moderátorom a tomu, čo stvárajú. Zvučka otrasná a aj iné veci, ktoré sme už zažili v podobných projektoch a hlavne znova ide o napodobeninu niečoho, čo vymysleli inde a korporátne médiá si to posunuli, ľudia toto nie je naša kultúra, toto je humus. Vidím to na ďalšie premrhané talenty a obrovskú snahu po senzáciách, komerciu, vytĺkanie peňazí a neuveriteľnú neúprimnosť, vlastne falošnosť. Čo už, to čo predvádzajú televízie Nova a Markíza to je odpad spoločnosti. Ja len dúfam, že inteligentných ľudí toto nepostihne, už roky je tu snaha o vymývanie mozgov a podľa sledovanosti podobných vecí a podľa počtu fanúšikov, ktorí sa prejavujú na sociálnych sieťach, dňoch otvorených dverí a podobne to vyzerá stále zle. Verím však, že sa ľudia spamätajú. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama