Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší hvězdy českého filmu se v přímém přenosu z Velkého sálu pražské Lucerny utkají o prestižní ceny. Letošní ročník je poctou filmové hudbě a není tedy náhodou, že nás galavečerem provede Lucie Bílá. (oficiální text distributora)

Recenze (135)

Gabretta 

všechny recenze uživatele

Díky za vsuvky vážné hudby, díky za taneční čísla... protože jen díky tomu byla Lucie Bílá chvíli ticho... aaauuuuááááá! Zlatý výkon Jana Budaře při loňském ceremoniálu! 1* za nádhernou Aňu Geislerovou, ty její šaty zkrátka neměly chybu! ()

matt85 

všechny recenze uživatele

Postrádá to tempo, vtip a takovéto kouzlo předávání cen. Vachler je výmaz, to už víme, ale od Bílé nebo samotného téma muziky jsem prostě čekal víc. Poupata jsou nic méně, zajimavá volba. ()

Allan odpad!

všechny recenze uživatele

Závidět lze pouze Josefu Somrovi, že se mu z předávání podařilo uniknout dřív, než crazy-cool duo Bílá-Vachler rozjelo večer na plné koule. Bože! Bože! Bože! ()

PedroPo odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Vachler musí mít v trezoru nějaké strašlivé špinavosti na každého z ředitelů České televize, kterými je vydírá, jinak vážně nechápu, proč mu každý rok svěří přímý přenos Českého lva. Nebo se jedná o nějaké vegetariánské spiknutí, které jsem prostě nepobral. To, že posledních pár roků nejvýznamější filmové ceny moderují osoby, které s tímto řemeslem nemají zkušenosti (nebo je mají, ale prostě to neumí) už jsem si tak nějak zvyknul. Bohužel, to že to jednou dvakrát vyšlo Jaroslavu Duškovi (jeho třetí působení už taky nemělo koule) asi způsobilo, že pan VAC tam pak po následující roky sázel jednoho s odpuštěním "moderátorského mimoně" za druhým a doufal v další "duškozázrak". Ten se však jak víme, nedostavil. Lucie Bílá má mnoho předností a kvalit, leč moderování mezi ně nepatří. Nemá cenu zde rozebírat proč, to viděl každý, kdo v sobotu zapnul televizi. Spíš by mě zajímalo, proč a s jakým záměrem jí Vachler nabídnul tuto práci (když za ní údajně nedostala zaplaceno). A PR kecy o tom, že se jednalo o poctu hudbě a proto tedy naše česká slavice, si nechte od cesty. A kdo v ČT nechal 99 % mozku doma a na tohle dal peníze. A vachler keců o tom, že on je jediný, kdo se do toho každý rok pouští a kdyby snad někdo chtěl, že to za něj může vzít, mě také ušetřete. Český lev každý rok ukazuje, že lze klesnout ještě hlouběji. Ušetřím vás keců o tom, že to platíme my všichni. Jde mi o fakt, že tohle prostě není profesionální - výsledný produkt i princip jak se k němu dojde. Jeden člověk tady určuje podobu něčeho, má na to prakticky monopol. To mě na tom štve nejvíc. Že se ze zavedeného stavu pomalu stává norma a nikdo s tím nic nedělá... ()

Cranham 

všechny recenze uživatele

Vtipy té děvky blbé byly opravdu hrozné. Taneční vsuvky byly asi tak stejně hrozné. Odcházení dostalo tři lvy, to je taky hrozné. Jedna hvězda je za to, že nejlepší film nevyhrálo Odcházení.. ()

Nešpi 

všechny recenze uživatele

Je to tady, po třetí vyhrál film od "P" Protektor, Pouta, Poupata.Show byla stejná jako loni a chybí mi Bolek Polívka s Pavlem Liškou.Doufám, že se ČT1 polepší spolu s Petrem Vachlerem a budou trochu originálnější. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Lucku, ne že by jí to nějak zvlášť extra šlo, ale není moderátorka tak se to dalo čekat (a mám jí celkem rád), spíš by mě zajímalo koho napadl tak úžasný nápad jí to nechat odkecat. ()

PaRi odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím takto nejen pro zoufalou dramaturgii a réžii celého večera, ale také, protože mi vadí, že generálním parterem Českého lva je Alessandr Pasquale, jehož firma Karlovarské minerální vody těžce devastuje památkově chráněné objekty v Kyselce, za což obdržela pokutu 1 800 000 Kč! (viz zde: http://www.zachrante-lazne-kyselka.cz/cz/aktuality/exkluzivne-mattonka-musi-zaplatit-statisice-za-devastaci-kulturnich-pamatek-v-kyselce-123 ) ****************************************** Je smutné, že na to, co se děje v malebném údolí řeky Ohře - bezuzdné rabování přírodního bohatsví s ničením kulturního dědictví - dokázal upozornit v přímém přenosu jen jeden oceněný, jen jeden statečný. Více viz zde: http://www.zachrante-lazne-kyselka.cz/cz/aktuality/generalni-partner-ceskeho-lva-vyzvan-v-primem-prenosu-k-renovaci-lazni-kyselka-129 ()

montenegro odpad!

všechny recenze uživatele

všechno špatně...trapné od projevu L.Bílé, scénáře, nominací V.Havla, vlezdpordelkování Dáše až po Vachlerův jídelníček.. ()

Ravic odpad!

všechny recenze uživatele

To je snad vysílání pro psychiatrické léčebny. Stačí mi 20 minut a už nemám nervy se dívat a hlavně poslouchat trapnou a infantilní Lucii Bílou. Tradičně nepovedená česká "show" ()

Alca 

všechny recenze uživatele

moderátorský výkon LB mě nijak nenadchl, ale moc se mi líbí taneční vystoupení, proto dávám 3* ()

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Myslím, že to nebylo o moc trapnější než minulé ročníky. Bohužel takový Lví klasika. A Lucie Bílá opravdu není dobrá moderátorka. ()

skalicky odpad!

všechny recenze uživatele

Docela sem měl chut se na Lva koukat ale pak se mě udělalo nějak nevolno a musel jsem přepnout!Díky Lucko!!! Pouštět v Guantánamu jako mučící metodu! ()

Dejff_2004 

všechny recenze uživatele

Lidičkové, lásečka, výkřiky, chichotání… Vtípky stranou a zcela vážně: Zpěvačka Lucie Bílá jako moderátorka večera prohrála boj s nervozitou. Více na mém blogu. ()

zdeci

všechny recenze uživatele

Žádné podobné pořady, kde někdo vyhrává nějaké sošky, hokejky, balóny apod., zásadně nesleduji, a po přečtení komentáře Enšpígla jsem o to víc rád a nebudu tak činit ani do budoucna... ()

t.b.kat odpad!

všechny recenze uživatele

Lucko, já ti povím jedno tajemství - neumíš moderovat. Neber to zle, zpívat umíš to jo, dokonce máš i krásný úsměv, ale na moderování fakticky nemáš. Bylo to naprosto bezduché, křečovité a celé se to neslo v naprostém zmatku. Květa Fialová tomu dala konečnou pecku - Gotta a vítěze naprosto uzemnila. Další věc je, že ta naše "smetánka" neumí prostě reagovat a tak se dělí na dva protipóly - ty, kteří jen tupě koukají a je jim hloupé zatleskat konkurenci a ti, kteří hledají seberalizaci v tom jak cool jsou nebo se chovají. Český lev 2011 podtrhnul můj dojem, velké akce se tu neumí vyprodukovat a osobnosti, které by vytvořili charakter pořadu u nás nejsou. Jinak nic proti filmu Václava Havla, ale tolik nominací si fakt nezasloužil. ()

kitram71 odpad!

všechny recenze uživatele

viděla jsem chvíli a stačilo mi to, Lucčino nablblé hihňání mi lezlo na nervy :( ... nejlepší moderátor byl jednoznačně Dušek, ale loňský Budař byl taky fajn, nechápu, proč se dramaturgie nedrží osvědčeného - vždyť bylo od začátku jasné, že na takový večer paní Bílá prostě mít nemůže ani kdyby stokrát chtěla ()

Reklama

Reklama