Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (1 354)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Akční důchodci ve své třetí akci pro mne zase byli dokonalí, ale, bohužel, nenacpali se do každého filmového políčka. Já tedy osobně nemám nic proti žádnému ze členů nového týmu, ale za Postradatelné považuji ty původní veterány, takže příchod nováčků považuji za zbytečný, i když jejich výběr je docela zábavný. Hlavní však je, že to pořádně bouchá, dědci dokazují svou nesmrtelnost a jestli to někomu nedává smysl, tak mně je to jedno. Já totiž nehodlám dospět ani v důchodu a tak budu vždy dětinsky stát po boku Barneyho, Leeho, Gunnara, Halea, Tolla, Yina, Mausera a vlastně všech, kteří dokáží synchronizovaně za letu střílet z rotačního kulometu, házet granáty a trousit suché hlášky. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Morons need friends. Zatímco druhý díl překonává jedničku v tom, že zmutoval do dlouhých akčních orgií, které může přerušit jen trefná hláška či menší dějový zvrat, poslední výjezd do osmdesátkových vzpomínek na to jde překvapivě - úplně stejně. Nezastaví, nenadechne se, dvě hodiny do diváka pere tu či onu bojovou taktiku, jen celý koncept obepíná rozmrzelou důchodcovskou linkou. Navíc Gibsonův zneklidňující ex-Expendable funguje na výbornou tím spíš, že nejde o záporáka v klasickém slova smyslu, ale o chlapíka, kterému to nebezpečně pálí (jen ho občas lehce zrazují vlastní nervy). Díky nezlomné buddy chemii Stalloneho s kýmkoli to parta chodících výstřelů dotáhla takhle vysoko. Vzhledem k nulovým tržbám ale bylo jasné, že značka už může jít jen dolů, což se za úctyhodných devět let také stalo. V rámci trilogie, střídání generací a podobných obvyklých propriet několikadílných ság ale beru Barneyho a spol. za uzavřenou kapitolu, dál hledět netřeba. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tá asi 20-minútová pasáž s náborom omladiny je dosť strašná, scenáristicky aj herecky. Na očividne vystrihané headshoty si počkáme na BR. A so zvyškom nemám problém, vážnejší tón mi vyhovoval, hlášok je tak akurát, akcie dostatok a finále je dokonca vynikajúce. Obrovský kvalitatívny posun oproti príšernej dvojke. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Hm, neřeknu nic novýho, když prohlásím, že tenhle třetí přídavek už chutnal věru mdle, asi jako neochucená ovesná kaše. Krom úvodní Wesleyho akce (potěšivé), psycho Gibsona (proč nehrál víc psycho rolí?) a pár pidi scének s koframa jako Lundgren, Jet Li, Ford apod. (to vžene slzy do očí) tam za něco stál jen naspeedovanej ultrapošuk Banderas, scény s ním jsou fakt prdel. Jo, a ty mlaďoši byli tak neuvěřitelně nudný, otravný, na prd a bez charizma schválně nebo se to stalo omylem? Radši snad, aby to Sly už pustil... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kde je ten pocit, že se dívám na akční film vzniklý před 30 lety s největšími hvězdy své doby? V třetím díle už nemám vůbec pocit, že tenhle film mi má hrát na sentimentální strunu (tolik digitálních triků a přitom často zbytečných!), ale naopak cítím, jako by si Sly chtěl udělat facelift a doufat, že to všechny bude bavit. No, nebavilo, řekl bych, že i některé zúčastněné film nepotkal v nejlepší náladě (tím rozhodně nemyslím Antonia, který viditelně umí být hodně nad věcí). Co na plat, že se tu setkává jinak neuvěřitelná plejáda jmen, když výsledek je nemastný neslaný film, předchozímu dílu nesahající ani po kotníky. A ta nová "parta" postrádá charizma až to není pěkné (kam se hrabe za young verzí xmenů...). No co, třeba ten čtvrtý díl bude lepší a opravdu k tomu nestačí jen víc krve... PS. hodnocení i postoj možná drsný, ale po dvojce podle mě adekvátní ()

Galerie (293)

Zajímavosti (82)

  • Ve scéně v úvodu, kdy Postradatelní nastupují do vrtulníku, Gunner (Dolph Lundgren) nastupuje zleva a Lee (Jason Statham) s Tollem (Randy Couture) zprava. Když však útočí na vlak, Gunnar sedí napravo a Lee s Tollem nalevo. (JackBurda)

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama