Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

juta 

všechny recenze uživatele

Chuckyho kletba není špatná, ale na to, že to je horor z roku 2013 tomu přeci jen něco chybělo. Atmosféra tu není špatná, ale že se celý děj odehrává pouze v jednom domě je poměrně škoda. Cpát sem také nemuseli nějaké ty homo scény. Spíš bych se soustředil na dokonalejší a propracovanější ukončování života rukou nelítostné panenky, no a Andy na konci nebyl špatnej... ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tak máme tady další díl Chuckyho! S názvem Chuckyho kletba a byla to kurva pecka! Dobrý že se tady režisér Don Mancini úplně distancoval od komedie a dal do toho filmu výbornou temnou hororovou atmosféru. Dobrý že hlavní hrdinka filmu Nica (Fiona Dourif) je dcera herce Brada Dourifa, který dabuje právě Chuckyho. Líbilo se mi jak dali do filmu zase Brada Dourifa i když tam je v málo scénách, tak ty dialogy hraje dobře a je to fakt psychouš, jsou tam s ním nějaký flashbacky a scéna z prvního dílu jak se před smrtí v obchoďáku převtělí do panenky Chucky. V tomhle dílu fakt slušný gore a na konci překvápko kdy se tam objeví zase sexy Jennifer Tilly jako Tiffany. No a potom co dalšího mě tam překvapilo byl úplný konec, po závěrečných titulcích se tam objeví ještě poslední scéna s dospělým Andym Barclaym, kterého hraje zase Alex Vincent z prvních dílů. Ještě tady musim pochválit hudbu, ta je vážně skvělá, moc se líbila. Jsem rád že se po tolika letech k týhle sérii zase Don Mancini vrátil. Pecka díl a zároveň zatim nejdelší z celý série. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět a v plné parádě! Vtípkama nešetří, kudlou se ohání jak zamlada a prohnaný je až běda. Celý film má navíc krásnou atmosféru osmdesátek, akorát v novém hávu, s modernějšími triky a zajímavým koncem. Teda von je tam ještě jeden konec po titulkách. Takže bacha na to. Jinak jsem se perfektně bavi, narozdíl od mého devítiletého synka, který viděl pouze plakát a prohlásil: "To nikdy nechci vidět, ani zamlada!" ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chucky nikdy nebola moja obľúbená hororová postava, no videl som s ňou všetky Detské hry a tak som sa odhodlal aj k tomuto aby som si aspoň raz pripomenul toho malého zabijackého hajzlíka. Čo sa týka filmu, tak nie je zlý, ale je to skutočne len video film a to je tak všetko. Jeden dom, jeden trochu lepší príbeh, jedna zabijacká bábika a kopec tupých, nudných a mŕtvych postav. Pokial hľadáte horor na nudný deň nie je to zlá volba. Mimochodom počkajte si až skončia titulky. 60% - 3* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mancini pripravil nový koncept, a to vraždenie v starom strašidelnom dome, čiže nový koncept pre sériu, ale inak niečo, čo sme videli inde už tisíckrát. Ale čo tam po neoriginalite, slušne to funguje, i keď je cítiť, že ide v novom tisícročí už o veľmi minoritnú záležitosť. Nová Chuckyho maska nie je to, čo by som od tejto značky zrovna potreboval, avšak nestále sme spoločne s postavami v tme, takže nakoniec si to divák ani neuvedomí. Film má pomaly štyri závery vrátane potitulkovej scény. Zmysel to síce dáva, avšak osobne by som udalosti posledných desiatich minút zakomponoval až do pokračovania. 70% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Prvý film série, ktorý bol upravený digitálne a ktorý bol priamo vydaný na DVD a Blu-ray. (FromHell)
  • V záverečnej scéne, kde sa herečka plazí pred Chuckym do výťahu, je vidieť, že si pritiahla nohy bez pomoci rúk, čo je nemožné, keďže je ochrnutá od pása nadol. (psy.cho)

Reklama

Reklama