Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Na video film dobré... až príliš dobré. Páčilo sa mi ako si režisér pohral s prvkami s prvého filmu naozaj to malo tú správnu atmosféru. Primiešal do toho soundtrack ktorý mi evokoval práce Carpentera a trochu aj horor Vec. Dalšie silné plus bolo to že tu bolo pomerne málo CGI efektov a v mnohých gore scénkach išli na vec zo starou školou či išlo o krv alebo mäso. ďalšia vec ktorú si podľa mňa mnohý nevšimli bol zoom ktorý zaostruje rovnako dve predmety v inej vzdialenosti. To sa používalo v sedemdesiatich rokov v Giallo filmoch. Celkom podarená pocta. Chucky bol ako vždy strašidelný a na šťastie nebol digitálny. čierny humor mu opäť nechýbal. Po jednotke a dvojke asi najlepšie pokračovanie. Malo to síce zopár nedotiahnutých momentov ako napríklad nepodarený koniec ale je fakt že od tohoto som teda až toľko čo som dostal neočakával. Spojenie s ostatnými časťami som v takej veľkej miere nečakal. Beriem ako pozitívny krok. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Chucky po šesté a znovu ve formě, sice mu trochu chyběl vtip a zase jsem se ho nebál, ale tohle je prostě Chucky, kurva a legendy si zaslouží úctu. Závěrečná scénka po titulcích mě málem přesvědčila o 4 hvězdách, ale zas tak uctivý k panenkám nejsem. Koneckonců já jsem byl ten typ dítěte, co panenky používalo jako figuranty k výzkumu tepelného účinku ohně či k rekonstrukci upálení mistra Jana. U mě by si prostě Chucky užil... ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Na Chuckyho som mal vzdy slabost a vzdy ma dokazal prijemne pobavit. Problem je, ze prave Chuckyho je v tomto filme malo. Zaciatok je pomerne nudna zalezitost, ale potom sa to zacne rozbiehat. Niektore vrazdy su mimo zaber, ale cert to ber. Brad Dourif je ako vzdy so svojim hlasom vynikajuci, ale co mi trosku chybalo su hlasky. Nejake tam padnu, ale menej ako som bol zvyknuty. Takze odporucanie do buducna... navysit trosku rozpocet... 8 mega je fakt malo na riadnu reznicinu a hlavne vratit Chuckymu ten cierny hnusny humor, ktory mam tak rad. Potesilo aj male cameo Jennifer Tilly a.k.a. Tiffany. Napriek mensim nedostatkom som sa nenudil a davam za tri hviezdy a 60%. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No nevím no-takovéhle jednonoční naháněčky po baráku mi moc nesedí a pokud jde o tuhle panankovskou sérii radši mám ty komedií líznuté díly(seed/Bride..). Tady Chucky zahláškuje všeho všudy možná 3x, tváří se to "seriózně"jak Klaus na hradě, ale napětí(nedejbože děsu)je tam pramálo. Na druhou stranu ostuda to úplně není, uteče to rychle a je fajn, že na natáčení zaskočil i Dourif který si-krom nošení svačinek dcerušce-znovu (tentokrát i fyzicky)střihnul roli, která před více než dvaceti lety vlastně vdechla život téhle kultovní horrorové sérii. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Po 2, jednoznačně nejlepší díl. Návrat ke kořenům, tj.k hororu. A originální výběr místa děje. To tu ještě nebylo. V předchozích dílech se přec jenom trochu cestovalo z místa na místo. Dům sám, je pěkně ponurý (zevnitř), až si někdy říkám, jestli není on tou hl.postavou:-) Každopádně se po tomhle díle, dost těším na 7. Zvlášť, když vím, že tam bude Alex Vincent (jediný a pravý Andy Barclay). Fiona Dourif též není špatná. Do tohohle filmu, jsem ani nevěděl, že Charles Lee Ray má dceru:) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Když Nica (Fiona Dourif) kontroluje v ložnici svojí matku, lze si všimnout, že stojí, i když má být na invalidním vozíčku. (korbitch22)
  • Celosvětová premiéra proběhla 2. srpna 2013 na Fantasia FF (Montreal – Kanada). (Varan)
  • Ve scéně v čase 1:14:47, kdy padá Nica (Fiona Dourif) z výšky na vozíku, je vidět že Nica dopadá dříve než vozík, který je ale v čase 1:15:07 vedle ní. (dc125)

Reklama

Reklama