Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|64%| Chuckyho kletba je určitě důstojné pokračování této zdařilé hororové série. Přesto bych tu jisté mouchy našel. Mnoho uživatelů tu píše 2 věci. Zaprvé, že to atmosférou připomíná úplně první snímek. Což je částečně pravda. Ale tou druhou věcí se kterou nesouhlasím je to, že je tu prý Chuckie opět správně hláškující. No nevím, ale furt jsem čekal na ten pravý moment, který bohužel nenastal. Velká chyba to ale není, přeci jenom zde ke konci filmu působí celkem děsivě. Rozhodně jsem nečekal, že to bude tak ujeté jako Chuckyho nevěsta nebo Chuckyho sémě. Přesto jsem se moc nezasmál. Ale nevadí, jako horor to funguje celkem dobře. Je tu dost krvavých a drsných scén. A to až výhradně v poslední třetině filmu. 1/3 je taková rozjíždějící – seznámíme se tu s postavami. Rozhodně mě to bavilo. Slabší je ta 2/3 filmu – vše už začíná tak nějak upadat, tempo je moc pozvolné. A ve finále tu dostaneme pointu, která nám ukáže, jak to vše začalo + se tu mihnou 2 postavy z předchozích filmů včetně už dospělého Andyho. To mi taky nepřijde jako nejštastnější způsob. Nějak mi to nesedlo. Ale dost kverulantství, obstojný film s Chuckiem to byl. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tohoto sráče si pamatují mnozí generačně rovni a aby i mladíci nebyli ušetřeni Chuckyho malinkatých ručiček, modrounkých očiček a krásných bílých zoubků, zavítal na naše obrazovky, řekněme remake/prequel téhle zm*dí panenky. Myslím ale, že nejde o zklamání! A opět platí, že oběti musí být dementi...jinak by si s Chuckym poradili. 40% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Malinko je škoda že si ke konci hraje Chucky na něco co není a snaží se zodpovědět všechny otazníky z minulosti a také se zavděčit jak starým fanouškům tak novějším. Jinak by se dalo říct že se jedná o poměrně povedený díl série čítající 6 dílů. Doporučil bych počkat na potitulkovou scénu. Chucky se držel trošku zpátky a tak jeho skóre nabotnalo jen na 4 chudáky, kteří si víceméně o smrt koledovali. Odřených 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po svižnej, vtipnej, zábavnej štvrtej časti "Chuckyho nevesta" (Bride of Chucky), ktorá bola natočená v roku 1998, sa v roku 2004 objavila už nie tak podarená piata epizóda, ktorá niesla názov "Chuckyho potomstvo" (Seed of Chucky). Obe to boli crazy horrorové komédie. Ďalšie pokračovanie Chuckyho príbehu bolo vyprodukované v roku 2013, pod názvom "Chuckyho kliatba" (Curse of Chucky). Na rozdiel od predchádzajúcich dvoch titulov sa to vrátilo ku serióznejšiemu horrorovému feelingu. Don Mancini, scenárista a stvoriteľ tejto série, sa to snažil vrátiť na vlnu prvých dvoch pôvodných častí "Child´s Play" (1988) a "Child´s Play 2" (1990), v ktorých jednoznačne prevládala horrorová stránka nad tou komediálnou. Celkom sa mu to aj podarilo. *** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No v první půlce jsem myslel že napařim ODPAD! protože, mě tam srala hudba, herci, jak Chucky vypadal... prostě všechno! Po nějaký době se to celkem rozjelo, začalo se vraždit, Chucky konečně začal mluvit.. atd.. jeden z mála filmů, který jsem první půlku nesnášel a druhou mě přesvedčil, že se to dá ješte zachránit. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Herec Brad Dourif uviedol, že k tomu, aby vyzeral podobne ako v roku 1988 v prvej časti, musel mať na hlave parochňu a na tvári veľké množstvo mejkapu. (beso74)
  • Prvý film série, ktorý bol upravený digitálne a ktorý bol priamo vydaný na DVD a Blu-ray. (FromHell)
  • Hoci sa film odohráva v USA, natáčalo sa prevažne v Kanade. Nakrúcanie trvalo 30 dní. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno