Reklama

Reklama

Dr. Dokonalý

(seriál)
  • Slovensko Dr. Dokonalý
Slovensko, (2012–2013), 11 h 5 min (Minutáž: 37–47 min)

Režie:

Róbert Šveda

Scénář:

Rasťo Boroš

Hudba:

Martin Hasák

Hrají:

Tomáš Maštalír, Eva Sakálová, Martin Mňahončák, Jana Kolesárová, Kamil Kollárik, Vanessa Biermannová, Stano Král, Dominika Morávková, Danica Jurčová (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Súdny lekár MUDr. Daniel Ludsky (TOMÁŠ MAŠTALÍR) je odborník na diagnózy a prípady zanedbania lekárskej starostlivosti. Nenávidí neprofesionálny prístup niektorých svojich kolegov, preto je v lekárskej obci považovaný za postrach. Vo svojej dobrej viere v pravdu a v právo pacienta na slušné zaobchádzanie je presvedčený, že prostredie súkromnej nemocnice je ideálnym miestom na jeho prax. Všetko zmení príchod novej kolegyne Vandy Kovalyk (EVA SAKÁLOVÁ), ktorá okrem toho, že je špičkovou chirurgičkou, musí ako zástupkyňa riaditeľa strážiť ekonomické výsledky nemocnice. Medzi ňou a doktorom Danielom Ludskym vzniká zvláštny vzťah. Nenávisť niekedy delí od lásky iba tenká hranica. Nový dramatický seriál TV JOJ vyrobený v spolupráci so spoločnosťou D.N.A. Production s.r.o. prináša úplne nové medicínske príbehy o lekárskych pochybeniach a kurióznych diagnózach, často inšpirované skutočnými udalosťami. (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (17)

Dr. Dokonalý (2012) 

Slovenský House ještě víc než Dr.Ludský. ()

Privát (2012) (E01) 

Pokračování Ludského začne tím lepším - dobrá zápletka ( kolabující mladá studentka), vtipné momenty ( krádež silikonů jako pravá groteska ) , osobní linka, pěkný holky ( Dominika Morávková Zelníková numero uno ) Druhá řada začíná celkem dobře. ()

Spáč (2012) (E02) 

Nudnější případ, takže tenhle díl zachraňuje tragikomická vztahovka v rodinném a osobním životě Doktora Daniela Ludského. ()

Iluze (2012) (E03) 

Lehce nadprůměrný případ, kde se mihne jako sexy právnička Danica Jurčová - ta nikdy nezklame. ()

Časovaná bomba (2012) (E04) 

Případ průměrný, nejvýživnější je konfrontace Ludského a manželky s jejím novým přítelem Dušanem. Funguje to jako tragikomedie. Jednu hvězdu navíc dávám za bandžídžamping Ludského se záběry selfiekamery - u toho jsem se přiblble usmíval. ()

Znamínko krásy (2012) (E05) 

Ta hezká zoufalá modelka za jednu hvězdu navíc. ()

Dvojčata (2012) (E06) 

Asi nejlepší případ , akorát se mi už zdálo okaté jak postava Ludského se stylizovala do přehrávání v momentech, které bych nazval hledání závažných hlubokých myšlenek mezi řádky šaškování. To už je opravdu Dr. House copy jak vyšité. V první řadě tohoto seriálu to nebylo až tak okaté jako tady. ()

Tetování (2012) (E07) 

Slabší případ trhlé mrtvé učitelky,, který aspoň vynahrazuje výživnější vztahová linka Ludský vs. ostatní v nemocnici. ()

Milosrdná smrt (2012) (E08) 

Případ asi s nejhlubší myšlenkou - eutanazie, starost o vlastního otce. Začíná se natahovat špičkování mezi Ludským a zrzatou doktorkou Vandou. ()

Ozáření (2013) (E09) 

Asi "nejakčnější" díl. ()

Chlapská věc (2013) (E10) 

Akce syfilis léčený tatarákem bylo docela zábavný. ()

Krev (2013) (E11) 

Jehovisti vs. transfuze - celkem inteligentně podané, herecky dostali velký prostor hlavně teenageři ( oceňuji solidní herecké výkony). ()

Vysoké napětí (2013) (E12) 

Asi nejsofistikovanější případ zakončený parádní nečekanou párty na hausbotě. ()

Dítě (2013) (E13) 

Ludský otestuje svoji dceru na drogy, celkem zábavné, ale rozpadá se mu čím dál víc vztahy s okolím nejbližších. Trochu se to opakuje, ale baví mne to. ()

Otec (2013) (E14) 

Nejdojemnější díl - citová ždímačka a případ fóbie z něčistoty, kterou Ludský opět geniálně v duchu názvu této řady vyřeší. ()

Těžký případ (2013) (E15) 

Ludský na dně a Kovalyková mířící na dno. ()

Srážlivost (2013) (E16) 

Pět hvězd za parádní atmosférický konec na hausbotě ()

Reklama

Reklama