Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 6

(série)
Trailer
USA, 2019, 9 h 31 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hudba:

Bear McCreary
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citelně slabší scénář je v šestce kompenzován skvělým závěrem a velkým tempem. Občas mi bylo zkrácené série hodně líto, spousta děje by se mohla rozvést, ale mě Agenti přirostli k srdci. Trochu mě mrzí upozadění De Caesteckera, s přehledem nejlepšího herce týhle party, ale skvělý humor a jeho špičkování s vnukem mě královsky bavilo. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuto sezónu jsem se nějak nedokázal naladit na stejnou vlnu jako tvůrci. Postavy zbožňuju, ale ten děj mě vůbec neuchvátil. I těch 13 epizod bych ještě zkrátil. Měl jsem pocity jako při sledování první poloviny první řady, kdy se všichni ještě tak nějak hledali a příběh nevěděl, kam přesně má směřovat. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S jednotlivými sériemi Agentů je to jako na houpačce. Některé jsou vyloženě slabé (například pátá mě ohromně zklamala), tato šestá, respektive prvních třináct dílů, pokud budeme brát propojený příběh sedmé série jako druhou polovinu na počkání, je díkybohu zase o kus lepší. Ano, i zde byly slabší zápletky a s tím související nezajímavé díly, ale celkově je zadostiučinění vidět celou partu zase pospolu. Tentokráte mě příliš nebavila (možný SPOILER) záporačka Karolina Wydra, víceméně je to však jen malá piha na kráse u pokročilého vývoje seriálu a jsem hodně zvědav na finálovou sezónu. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

trochu som sa bal zasadenia deja do vesmiru. Nakoniec to ale bolo celkom dobre zvladnute (na rozdiel od 5 serie). I ked zaciatok serie je na nervy, ked kazda epizoda ma svoju dejovu linku a vy pri sledovani len krutite hlavamy co to pozerate, musim uznat, ze teraz sa im tento prienik liniek vydaril velmi dobre. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série se vlastně vůbec nemusela stát (z hlediska promyšlenosti děje a zápletky byla opravdu asi nejhorší, pryč jsou intriky typu Ward, ale Sarge byl v prvních pár epizodách vlastně docela fajn). Jedině linka s Chronicomy měla šťávu (ale slouží skutečně jen pro uvedení další série). Kdyby navázali po páté sérii hned sedmou, nic moc by se nezměnilo: Fitz je zase někde fuč, Coulsona si vytvořili díky Eunochovi jako LMD (deus ex machina), nikdo důležitý kromě Davise v celé sezóně neumřel (ani May). Těším se na 7. řadu, snad bude lepší a bude tam i nějaký crossover s Peggy Carter. Žádná kvalitní upoutávka na další sezónu ovšem nemůže zachránit kvalitu té současné. 60% ()

Galerie (177)

Zajímavosti (39)

  • Pretože S.H.I.E.L.D. je tajnou organizáciou, agent Khan (Shainu Bala) by nemal dovoliť Sequoii (Maurissa Tancharoen) odhaliť jeho totožnosť vo svojich príspevkoch. (Pat.Ko)
  • Sarge (Clark Gregg) a jeho tím hľadajú to, čo nazývajú PEG, alebo kryštály piezoelektrických gemov (PiezoElectric Gems). Piezoelektrický kryštál vyprodukuje elektrický náboj, ak je stlačený, a naopak, aplikovaný elektrický náboj spôsobí, že kryštál zmení tvar. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama