Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Povedená parodie, která umí pobavit, ale u se u některých hlášek a záběrů cítíte vážně trapně. Pořád to byla ale lepší, než paranormal activity. Více zábavy a více akce. Překvapil mě výkon Marlona, který hraje vážně dobře a pokaždé, když tam byl, tak hodil nějakou hlášku u které se zasmějete. Na pobavení úplně dostačující. Není to žádní veledílo, ale dalo se na to koukat a celkem to i pobavilo. Pár vtipů se opravdu nevyvedlo a já se cítil trapně za výkony herců, ale to se musí u parodie očekávat. 60% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně stejná stupidita jako snímek , který byl základem této parodie. Akorát s tím rozdílem, že když se smějete u tohohle, má to své opodstatnění a není to divné, protože je to komedie (proto také přidám ještě jednu hvězdu). Ale když jste se smáli u PA, bylo to kvůli trapnosti snímku. ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Americane jiz ztratili schopnost zapinat vypinac sve mozkovny, ktera se uz tak dost smrstuje a stale se placaji do kolen, kdyz se cernoch vysere v obyvaku na zem, kdyz si prdne pod perinou, nebo kdyz onoho fekalniho cernocha osuka duch. Sex a fekalie je stale druh humoru, u ktereho se bavi cela americka rodinka, ktera stihla poblaznit uz pulku Evropy. Zajimave na tom ovsem je, ze kdyz se takova vec stane i lidem v jejich okoli, ktere ani neznaji, nikdo se tomu nezasmeje a vsichni se pohorsi! A ja se ptam, kde se Vam to kurva pomotalo? ()

campix 

všechny recenze uživatele

Na podobných parodiích si občas ujíždím. Série Scary Movie je pro mě téměř kultem (alespoň první tři díly) a tak mě potěší každá alespoň v rámci mezí povedená parodie, a že těch v poslední době opravdu moc nebylo. A Haunted Hause splňuje několik klasifikací povedené parodie - stopáž je rozhodně snesitelná, dávkování vtipů je smrtelné, proto že nějaký prostě povést musí a také ikonická hlavní postava, která film dokáže utáhnout a tou Marlon Wayans rozhodně je. Kvalitou film rozhodně neohromí, ale já se bavil a povedené vtípky vyvažují ty špatné. Dobrá parodie Paranormal Activity, ale další projekci už vynechám. ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Haunted House je parodie a tak jsem k tomu přistupovala - vypla jsem mozek, nečekala nic inteligentního a byla připravená na trapný, až fekální humor. Nakonec jsem byla mile překvapená a beze studu říkám, že až pár trapných momentů jsem se většinu času bavila. Pokud jde o Marlona, tak o něm si myslím, že je to dobrý herec, protože i v parodiích podává poměrně dobré výkony a přála bych si ho vidět i v nějaké charakternější roli. V Requiem za sen ukázal, že to zvládne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)

Reklama

Reklama