Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Totálne nezmyselná kravina,ale o to predsa v parodii ide však? Zhovadiť,zosmiešniť filmy a predovšetkým rozosmiať diváka. Niektoré scény stáli za to,iné boli tak trápne že mi nedalo sa nezasmiať. Ešte by som dodal že mi spoločnosť robila fľaša červeného,čiže možno mi zmenila pohľad na film :D. // po druhom zhliadnutí pridávam tretiu hviezdičku,bol to masaker a strašne som sa smial ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem vybřednout ze Skokana Petra Václava, což měla být údajně taky komedie, takže jsem si chtěl naordinovat něco echt vtipnýho a za Pár nenormálních aktivit se mi zaručil můj třináctiletej syn. Tohle byl na dlouhou dobu poslední tip, kterej jsem si od něj nechal dát. A taky si musím víc pohlídat, na co se kouká. Tady byly zdrojem humoru fekálie na tisíc způsobů a sex. Teď jsem vám to kompletně vyspojloval, máte po zážitku. Sorry... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem s myslel, že bydlím v bezpečném domě, ale mé prdění v noci pod peřinou odhalilo, že se tam děje cosi tajemného. Zatím to ignoruji, neboť bych byl velmi nerad, aby se mnou duch vyváděl podobné sexuální kousky, jako s Malcolmem, ale začínám tušit, že vymítání je jen otázkou času. Jinou otázkou je, jak dlouho dokáže bavit jeden noční záběr do ložnice a musím se přiznat, že i když se nápaditosti meze nekladly, tak ke konci už to trošku nudilo. Pokud však chcete vědět, co dělá vaše mexická služebná, když nejste doma, tak se na tohle rozhodně mrkněte. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako konkurečné Scary Movie 5. Od moderných paródií neočakávam nič dobré a možno práve preto ma Pár nenormalních aktivit prekvapilo. Wayansove grimasy mi ku koncu už síce liezli na nervy, no väčšinou to bola fakt celkom zábava. A farár v podaní Cedrica the Entertainera dokonalý. Uletené, svojské, občas trápne ale určite kvalitnejšie ako by ste čakali. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady spíše trapných parodii. Kde jsou ty časy kde jsem se u Wayansů smál? Tady tohle už prostě smrdí naprstou trapností. Jo jsou tu asi tak 2 scény u kterých jsem se zasmál ale to je zoufale málo. Film se děsně snaží být za každou cenu vtipnej a tak to prostě působí uspěchaně a plno vtipů vyjde na prázdno. Na dvojku zvědavej fakt nejsem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)
  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)
  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)

Reklama

Reklama