Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na negry dobrý. Je to taková parodie momentů z Paranormal Activity, které byly vtipné už sami o sobě. Tady to teda černoušci ještě zdůraznili. Chtělo by se říci, že vytvořili i zábavu pro hloupé. Prostě klasický černošský humor. Marlon Wayans je skutečně kvalitní herec a konečně to mohl taky předvést. I u takhle pokleslé zábavy se dá zasmát. Mně se to podařilo mnohokrát. Už jste to určitě také několikrát zažili. Někdy humor klesne tak nízko a do takové stupidity, že se nelze nesmát. Vedlejší postavy nemají chybu. Kdo si dovede dělat větší srandu z černých než černí. Za sebe dávám slabší 3*. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Děsná hovadina, asi na stejné úrovni jako 30 Nights of Paranormal bla bla bla... Každopádně mě to chytlo ve správné náladě a tak jsem se několikrát i z plna hrdla zasmála nad de facto úplně debilními vtípky a i když mi i těch osmdesát minut přišlo dost zdlouhavých, furt jsem se bavila víc, než u všech pokračování parodovaného materiálu. Nejlepší scénka - ať si tu duch tříská, čím chce, my si čteme noviny :-) 50% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla naneštěstí jen ubohá snůška sexistických narážek, trapného humoru a předvídatelného děje. Po velice dlouhé době jsem dala zase šanci parodii, protože jsem se od nich dlouho odtrhla kvůli tomu, že u všech nových rapidně kleslo na kvalitě. Ráda teď vzpomínám na výborné Scary Movie 3. Tohle byla opravdová nuda a v podstatě jsem se nezasmála vůbec ničemu. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Klasický truc podnik. Když pana Wayans nedali do Scary movie 4 a 5, tak proč ne, udělám si vlastní film a taky to tak dopadlo. Tuctovej film, kde jeden lepší a i vtipný moment zabije tuna hovadin a nesmyslů. U parodie mám pocit, že bych se měl řezat smíchy a ne nechápavě kroutit hlavou. Jen upozorním že sérii Scary movie mám rád a je to jeden z nejlepších parodií za poslední léta, ale s tímhle to nemá cenu ani srovnávat, to je jako kdybych srovnával ferari s favoritem. Jo a scéna kde již zmíněný herec předvádí soulož s plyšáky je trapná až na půdu a po shlédnutí této scény, jsem měl chuť celý film vypnout. Jasnej propadák. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

:D Musím se smát jen co si vzpomenu na scénu v noci, jak práskly dveře a postel se pohnula, Marlon Wayans s hysterickým řevem vyběhl na chodbu, nezapomenutelné. :D Nemohu říct, že jsem se nepobavila, smála jsem se šíleně jako už dlouho ne, ovšem říkám si, že větší ptákovina snad neexistuje. :D Možná, že své hodnocení ještě jednou zvážím. :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama