Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt si už nepamätám, kedy som dal filmu odpad. Ale niečo tak nevtipné a úbohé som už dávno nevidel. Neggruje sa tam ostošesť, ale mám pocit, že ani afroamerickej komunite toto nemohlo pripadať vtipné. Bez nápadu, základnej dejovej línie, zaujímavých vtipov a nejakých hlášok. Ak sledujeme Marlona Wayansa ako mrda plyšákov, tak je niečo zle. Niečo tak príšerné sa skutočne nevidí. Ako keby sa stretla parta ľudí, čo filmu, paródií a hororom vôbec nerozumejú. Vrchol amerického nevkusu a hlúposti. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako konkurečné Scary Movie 5. Od moderných paródií neočakávam nič dobré a možno práve preto ma Pár nenormalních aktivit prekvapilo. Wayansove grimasy mi ku koncu už síce liezli na nervy, no väčšinou to bola fakt celkom zábava. A farár v podaní Cedrica the Entertainera dokonalý. Uletené, svojské, občas trápne ale určite kvalitnejšie ako by ste čakali. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Už dle traileru se dalo čekat o co půjde a že jsou tu tací, kteří čekali inteligentní komedii s originálními nápady už je věc jiná. Je to pár dní, co jsem viděl Scary Movie 5, takže při srovnání s tím je A Haunted House dvakrát lepší a má daleko více humorných scén. Jedna z nejlepších parodií poslední doby a to mi nikdo nevezme. Občas jde samozřejmě o trapný a místy až otravný humor, ale na druhou stranu je pár slušných narážek na filmy a z toho jsem nemohl. A Haunted House není filmový skvost, ale dobrá lehce nadprůměrná parodie na Paranormal Activity a jiné filmy .. 6/10 = 64% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Reklamy při Super Bowlu trvají dýl, než ty vydržíš, Malcolme !!" ;) Všechny ty nechutné hollywoodské novodobé parodie mi prostě nepřipadají vtipné, člověku nezbývá než zatnout zuby a protrpět se jimi přes všechny ty nechutnosti a trapnosti až k titulkům, aby nakonec zjistil, že se dvakrát opravdu zasmál a třikrát, čtyřikrát pousmál, přičemž přišel nenávratně o tři tisíce mozkových buněk !! Jednou za čas se však stane menší zázrak a z parodie tohoto typu se vyklube, ostatně zřejmě jen jako výjimka toto pravidlo potvrzující, velmi povedená komedie, což platí i v případě Tiddesova filmového debutu. Na této skutečnosti má zřejmě největší podíl Marlon Wayans, který se podepsal i pod scénář k této DUCHAplnosti, jako Malcolm, kupodivu velmi slušný herec, komik, scénárista, režisér a producent, na němž bylo vidět, že si natáčení opravdu užíval !! Jistě, Haunted House se chvílemi nevyhne tradičním a neodmyslitelným fekálním scénám, v těch sexuálně nekorektních mně osobně většinou za hranicí vkusu se přímo rochní, ale jinak tenhle slepenec slušně drží pohromadě, zejména díky té kostře "budeme spolu bydlet", a těch opravdu geniálních hlášek i vtipů, co se mě týká často i těch rasistických, nabízí velkou spoustu, takže nudit se určitě nebudete.. Mimochodem těch hororů, které si zde berou na paškál a které snadno rozeznáte, jsem napočítal velkou spoustu..;) Moc slušný průměr se záchvěvy geniality i (ne)snesitelným zápachem lejna a kožených tangáčů !! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady spíše trapných parodii. Kde jsou ty časy kde jsem se u Wayansů smál? Tady tohle už prostě smrdí naprstou trapností. Jo jsou tu asi tak 2 scény u kterých jsem se zasmál ale to je zoufale málo. Film se děsně snaží být za každou cenu vtipnej a tak to prostě působí uspěchaně a plno vtipů vyjde na prázdno. Na dvojku zvědavej fakt nejsem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama