Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií. (Forum Film CZ)

(více)

Zajímavosti (60)

  • Spoiler: Až v tomto, tedy 25. dílu Jamese Bonda, agent 007 (Daniel Craig) zemře na plátně. Dosud byl vždy pouze vyměněn představitel role a smrt nebyla nikdy ukázána. (griph)
  • Spoiler: V hotelu na začátku filmu napíše Madleine (Léa Seydoux) na hotelový lísteček „L'homme masqué“, což francouzky znamená „Muž v masce“ a následně lístek spálí. Po celou dobu to není nikde ve filmu přeloženo ani vysvětleno. Bond (Daniel Craig) tam následně napíše anglicky „Odpusť mi“ a lístek spálí před hrobem Vesper. (wollfy)
  • Spoiler: Když v závěru filmu James Bond (Daniel Craig) přichází do tunelu ke dveřím věže, po jejímž schodišti bude následně stoupat do kontrolní místnosti, je na něj záběr odkazující na ikonický úvod filmu, kdy přichází zprava doprostřed scény, prudce se otočí vlevo a zastřelí od pasu z pistole protivníka. (EdnaTV)

Související novinky

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

19.03.2024

Hollywoodem občas kolují fámy, které nejsou nikým potvrzené, ale mluví o nich tolik lidí, že se považují takřka za pravdu. Nejinak je tomu při šíření skazek o tom, kdo by si měl zahrát příštího… (více)

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Blade našel nového režiséra

Blade našel nového režiséra

22.11.2022

Po pečlivém zvažování a hledání vhodných kandidátů na režii nového Bladea nakonec šéf studia Marvel Kevin Feige přece jen našel. Po odchodu Bassama Tariqa (Mogul Mauglí) a odkladu produkce tak práci… (více)

Reklama

Reklama