Reklama

Reklama

Prvních 100 - Série 6

(série)
Trailer
USA, 2019, 9 h 9 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hudba:

Tree Adams

Hrají:

Eliza Taylor, Paige Turco, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Richard Harmon, Tasya Teles, Henry Ian Cusick, Jordan Bolger, Luisa D'Oliveira (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci seriálu hanebně nevyužili skvělou příležitost pro nový začátek. Pravda, je tady nová planeta, jsou tu i nové možnosti a výzvy, tvůrčí tým ale zůstal a tvrdošíjně trval na svých zavedených postupech. Znovu tak docházelo k úžasným proslovům, v nichž se apelovalo na city, lidskost i lásku, o planetu se opět dělily dvě skupiny podobné těm předchozím jako vejce vejci, ale alespoň se vyřešil problém s omlazením hereckého obsazení. Jo, a Ferrari, to byla pecka, to už z hlavy nedostanu:-D ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Historie se opakovala - hrdinové dorazili na nové místo a převrátili ho vzhůru nohama i přesto, že to tentokrát chtěli udělat správně. No, defakto ano, správně poslali další komunitu k šípku. Docela fajn byl námět nesmrtelnosti spojené s falešným fanatismem, o to horší bylo dějství, které se zejména v polovině zaměřovalo hlavně na souboj dvou duší v jenom těle. A upřímně jsem nepochopil osobnostní vývoj Octavie - že by vysvětlení přišlo v další sérii? Ta dostala opět slušnou nástavbu ve formě tradičně skvělých a napínavých posledních dílů. Jinak jsem osobně už trochu unavenej tou repetitivitou, tak snad závěr, co nás čeká, přinese jen to uspokojivé. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou špatných řadách jsem se většinou slušně bavil. Ale stovka se v lecčems nikdy nezmění, a tak tu máme další úctyhodné hlody, nic moc efekty a scénář, který rád zapomíná. Myslím, že novou planetu mohli tvůrci využít mnohem lépe, kromě nezajímavé anomálie jsme dostali její jinakosti jen kousíček, a to na úplném začátku. Použití Marcuse v téhle sérii mi zavání opravdu nízkým rozpočtem, Indra se taky moc neukázala. Jako největší plus beru Octavii, která začala bejt konečně zase sympatická. Schválně, jestli ještě uvidíme Diyozu. Doufám, že jo. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série měla stovku posunout o několik levelů výš. Je tu nová planeta nespočet světelných let daleko. Tuna nových možností, dalších sci-fi prvků. Jenomže nakonec nic moc. Prvních pár dílů bylo nadprůměrných, ale potom to začalo být čím dál tím víc nudnější a nezajímavý. Hodně se mi líbilo, že ta planeta není úplně obyčejná. No jo, ale tuhle neobyčejnost ukázali v prvním díle a toť vše. Hrozná škoda, že té atmosféry nevyužili víc. Potom tady jsou ti bohové, kteří by mohli být fajn. Jenomže znovu je to strašně zbytečně dramatické. Protože už od samého začátku zatraceně víte, jak to nakonec dopadne. Co tuhle řadu zachraňuje jsou asi jenom postavy. Murphy je z nich asi nejlepší, chová se furt stejně skvěle jako předtím. Potom je tu Octavia s Diyozou, ze kterých se stala suprová dvojka. Pak tu jsou ty nové, které to docela zachraňují. Nejparádnější bude Josephine, na tu se těšte. Vládce Sanctum je taky v pohodě, ale občas trochu blbec. Pokud jste se těšili na Jordana, moc si na něj nezvykejte. Na začátku se v pár dílech objeví ale potom jako by se úplně vypařil (není to spoiler, prostě se tam jenom neobjevuje), což je vlastně stejně dobře, protože je to ňouma. Jinak bohužel docela zmrvili Bellamyho. To jeho chování vůči O mě štvalo nejvíc, přišlo mi to už úplně odporné. Tahle série je bohužel nejhorší ze všech. Kdyby to mělo minimálně o pět dílů méně, bylo by to super. Tentokrát to ani závěr moc nezachrání. Poslední díl je z jedné poloviny dobrý, ale z té druhé hrozně obyčejný. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať už to proboha skončí. Tři poslední série to nedává smysl, a autoři ten bizár ženou výš a výš. Cesta na jinou planetu na konci páté řady dávala naději na snad normální příběh, ale ono ne. Resurrection, false gods, nevysvětlená anomálie... bojím se, co přijde příště. Možná by se měl název seriálu pak už změnit z The 100 na The 7, nebo kolik jich vlastně zůstalo. Alespoň, že Abby už je taky v pánu, té jsem přál smrt už minimálně 20 epizod. ()

tragicus odpad!

všechny recenze uživatele

Zetkový seriál s produkcí za gulášovou polévku ze sáčku. Něco tak mizerně natočeného, zahraného a napsaného aby člověk pohledal. 9/10 náhodných videí na youtube vypadá lépe a dává větší smysl. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký kvalitativní sešup dolů. Scénáristé měli šanci seriál tak trochu zrestartovat a dát mu novou krev do žil. Jsme na nové planetě, spousta nových pravidel, tajemných věcí i postav. Jenže oni raději zrecyklovali druhou řadu a pokračovali už v tam šíleně otravným příběhu s Velitelkami. Série má 13 dílů a uprímně jsem se každý díl snad 2x ztratil, kdo co zrovna dělá, kdo všechno co ví a kdo kope za jakou stranu. Scénář tomu dal zkrátka pořádně za uši a seriál tak pohřbil. Místo dalších řad jsme měli dostat raději nějaký pěkný závěr, který by doplnil finále pětky. Toho jsem se nedočkal, tak snad se dočkám alespoň trochu průměrné sedmičky a konce. ()

Reklama

Reklama