Reklama

Reklama

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistý, že snímek „A Haunted House 2“, který podle všeho v českých kinech neuvidíme, není skvělou komedií, ale mně prostě sedla. Jsou zde momenty, které by v klidu vydržely i ve vážném hororovém filmu, ale hlavně jsou zde vtipy, které nejsou jen hloupé. Ano, ty banální převažují, ale tentokrát jsem měl pocit, že už se u toho někdo snažil a že chtěli, aby ta zábava nebyla úplně stupidní. Povedlo se. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spíše než jako k parodii na poslední hororové kusy jsem se k tomu snažil přistupovat jako k černošskému filmu (komedii) a řeknu vám… nepomohlo to. Pouhá recyklace jedničky, neuvěřitelně užvaněná a přeplněná pop-kulturními referencemi, ocenit snad lze jen Marlonovo fyzické „herectví“ (bitva s drůbeží, Kámasútra se zbožím z Tchaj-wanu). Nicméně nevylučuju (myslím tím „považuji za možné“), že fandové Wayansovic světa vulgarit, sexismu, třikrát naruby otočeného rasismu, hulení (toho i toho) a zažívacích dysfunkcí si přijdou na své a snad budou i souhlasit, že zadřená tříska z Abigail je lepší než kapavka.. ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

a je to opět tady,s lehčím odstupem další hřebíček do parodické rakve.I přesto,že se mi jednička nelíbila,dal jsem dvojce šanci (snad proto,že mám ještě pořád docela rád Marlona Wayanse) a ačkoliv se tentokrát najde pár dobrých gagů,kdy jsem se zasmál (hlavně momenty,kdy se paroduje Sinister),zbytek filmu ty povedené části dokonale zabije.Zbytek je ttotiž pouze nevtipná a děsně uječená slátanina,kde se jen ječí,souloží,vyměšuje a nebo se dělá všechno dohromady.Měl jsem zkraje tendenci dát dvě hvězdy,ale jak film plynul,skončil jsem tam kde u jedničky.Never more...10% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Paradoxně hned předtím jsem dokoukal Panenka s pekla, a tohle to parodovalo aspoň mě to tak přišlo a ještě k tomu tam znova byla Jaime . Poměrně jsem se dobře bavil a neměl tendenci to ani popohánět kupředu, což je u mě známka toho, že to bylo koukatelné. Slušně jsem se bavil. Po delší době parodie, která mě bavila. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Uškriekaný černoch, ha ha......ha! Úúúúplne k popukaniu. Neviem či som si od smiechu aj nohavičky neroztrhla! Dúfam, že, vám je jasný význam slova irónia. Asi taká trápna úroveň ako v jednotke. Ale Abigail je asi tá najlepšia štetka na svete! Na tom som sa fakt bavila a neviem sa dočkať na film Annabelle.. Inak veľa krát nuda a tvár som mala ako kameň. Niekedy som sa zasmiala, ale bohužiaľ prevládali skôr tie trápnosti. Ako aj niektoré scény s Abigail boli strašne trápne, ale štetka bábika, čo ťa prenasleduje... Jednoducho ma to zaujalo a predovšetkým pobavilo. Na jedno zhliadnutie veď prečo nie. Ale druhý krát e-e. Dúfam, že Abigail nájdem na FB! ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)

Reklama

Reklama