Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (179)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

K tomuto pokračování bych mohl prakticky okopírovat komentář z prvního dílu. Že jde tedy o poměrně nezábavnou parodii, která je sice určitě lepší než veškeré projekty trapného dua Friedberg/Seltzer, ale ke klenotům typu Bláznivých střel, Žhavých výstřelů, či Scary Movie si ani nečuchne. Určitě je dobře, že se tu nevyskytuje úplně ten nejtrapnější styl parodování, jako právě ve filmech zmiňovaných przničů, na druhou stranu těch vyloženě povedených fórů je tu opět, stejně jako v jedničce, minimum, a zbytek je v podstatě jen nevýrazná a mdlá vata, která tak maximálně cukne koutky, ale aby vyloženě pobavila, to tedy fakt ne. Nějaký vyloženě zapamatování hodný gag se tu také nevyskytuje, a rozhodně nejvíc humoru se tu točí okolo sexu, což mi tedy sice vůbec nevadí, chvílemi je toho ale už vážně až moc a jdoucí zbytečně až na dřeň. Hvězdou celého filmu je jinak též opět výborný Marlon Wayans, který je vážně rozený bavič, jeho šílený grimasy mě nehorázně baví a právě on drží celý film hodně nad vodou. Zato zbytek hereckého ansámblu je jedna velká katastrofa, přehrávající tajtrlíci, bez špetky soudnosti, to je vážně děs. Zápletku tu pak samozřejmě nemá cenu vůbec nějak rozpitvávat, přeci jen jde o parodii, takže to se moc řešit nemůže, no a jinak nic výraznějšího, co by ještě stálo za zmínku, se tu už zkrátka nevyskytuje. Haunted House 2 je tak kvalitativně ve všech ohledech totožná s jedničkou, takže průměrná parodie, která na jedno zhlédnutí ujde, ale do dějin se fakt šanci zapsat nemá. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v první půlhodince jsem se nasmála skoro stejně jako u jedničky, i když nafukovací pes v samém počátku byl paradoxně i vrcholem filmu. Po půl hodince už to šlo ale ze tří hvězd strmě dolů, protože se povedené vtípky vesměs poschovávaly mezi kanonádu černošských a sexistických fórků, a když se z takovejch udělá hlavní náplň filmu na úkor parodovaného materiálu, začne to být docela zívačka. ()

Reklama

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

„You don't believe in paranormal? I am Spanish, of course, I believe. I believe in all that shit. Big Foot, Chupacabra, Obamacare. Tak vážení, what the f*ck, have I just seen?! Bez akéhokoľvek mučenia priznám, že prvý Haunted House sa mi v rámci takej tej podvratnej zábavy celkom páčil. Objektívne by na viac ako tie dve hviezdičky nebol, ale za správnych podmienok (čítaj: so správnym množstvom pív/alkoholu v krvi / otestované) a správnou partiou kamošov pobaví a subjektívne mu nemám najmenší problém prihodiť aj tú tretiu hviezdu. Druhý krát v živote ten film už síce vidieť nechcem, ale to nie je dôvod prečo ho odsúdiť. Navyše stále bol aspoň o nepatrný level vyššie ako súčasná odpadová parodická konkurencia typu Superhero Movie, Paranornal Movie, Epic Movie, Date Movie a pod. Na pokračovanie som bol preto právom zvedavý. Bohužiaľ, Haunted House 2 už nefunguje ani s fľašou tequilly v krvi (taktiež otestované) a smelo sa môže zaradiť ku svojej odpadovej konkurencii. Netuším, či všetci zúčastnení stratili za ten rok od prvého filmu aj tú poslednú mozgovú bunku, ale inak si tento rapídny prepad neviem vysvetliť, nakoľko za kamerou, ani pred kamerou sa nič nezmenilo. Ten istý režisér, ten istý scenárista a zase raz Marlon Wayans (pre ktorého mám malú slabosť ešte od čias prvého Scary Movie). Haunted House 2 síce paroduje populárne scény zo súčasných hororov ako Conjuring, Sinister, Possession, opäť raz Paranormal Activity 3 alebo v náznakoch aj Evil Dead, avšak nefunguje ani jedna kvázi vtipná scéna, všetok humor je ďaleko za hranicou trápnosti, za hranicou akéhokoľvek vkusu a vôbec za hranicou znesiteľnosti. Po celý film postavy otravne kričia, vrieskajú, hulákajú, až z toho po pol hodine bolí hlava. A keď nerobia to, tak sexujú alebo sa opakuje doslovne 15x ten istý vtip so španielskym susedom. Pokiaľ teda niekomu príde vtipná holá Wayansova riť ako desať minút preťahuje bábiku z Conjuringu v rôznych polohách, tak smelo do toho. Za mňa nikdy viac a silne pochybujem, že sa nechám (v akomkoľvek stave) ukecať na prípadu trojku, pokiaľ vznikne. Zasmial som sa jeden jediný krát pri hláške zo samotného úvodu komentára. A to teraz nechce vyznieť skutočne nijako povýšenecky, ale ktorú pochopí len minimum tunajších divákov, ktorí si pustia film akým je Haunted House 2. Ale plne tomu rozumiem, veď načo by sa aj zaujímali o politiku USA, keď to dostatočne nefunguje u nás. Za tú hlášku ten jeden bod, inak za nič iné. Na záver pripomínam, že nie som žiaden puritán, ani internetom erudovaný rádoby filmový kritik, ktorých je na CSFD plno, ani výhradne zaťažený proti podobných paródiám a prvý film ma v rámci možností aj pobavil. Toto však nie, nie, nie, nie a ešte raz nie! CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi teda líbilo víc než předchozí díl. Byla to vážně prdel. Tentokrát se inspirovali filmy Sinister a V zajetí démonů. Některé scény jsou vážně extrémní, jako například sex s panenkou. Film je plný rasistických a sexuálních narážek. Ty tam hází třeba jejich mexický soused Miguel. Samotný Malcolm to taky dost zabíjí. No prostě tak jak už to u těchto filmů bývá. "Sleduj, jak zabiju tvoje děcko!" :D ()

Wade 

všechny recenze uživatele

První díl mě nepobavil snad kromě 2 scének to ale neplatí o tomhle pokračování. Už dlouho jsem se takhle u filmu nenasmál tak jako u tohohle šíleného komediálního nářezu. Nebudu sem psát nejlepší scénky protože jich je moc, ale jisté je jedno pokračování má ještě víc šíleného Marlona než v jedničce a k němu přibyla nádherná Jamie Pressly. Po předchozím díle jsem nečekal nic a dostal jsem strašně moc a proto přihodím navrch jednu hvězdu. 82% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)

Reklama

Reklama