Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se těšil a věděl jsem proč. Jo, dějová linka je to největší klišé, jaké si dokážete představit, ale s tím jsem i do tohoto snímku šel. Ovšem pokud to překousnete, tak se jedná o super film. Co se týče srovnávání s Glee nebo High School Musical, tak bych řekl, že společného mají pouze tu hudbu a prostředí... Pitch Perfect je z nich však určitě nejvtipnější, komediální linka se podle mě celkem dost daří (i když by jí mohlo být klidně i více) a to nejen díky "Fat Amy", která byla naprosto skvělá, ale i díky většině dalším sympatickým herečkám. No ale hlavně je soundtrack opravdu vydařený a fakt jsem se i zasmál. A klidně by mohla být další klišé dvojka, fakt... :) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Z velkého průseru se vyklubal maličký průser. Možná to je tím vínem, ale když si představím, jak Ladíme! mohlo dopadnout a jak dopadlo, docela se raduju. Samozřejmě je tomuhle hudebně-kampus-university-TEENAGE pseudožánru lepší se vyhnout, ale jsou horší věci ve filmotékách, a některá hudební čísla Troublemakerů docela bavila. Jenom to tvůrci nemuseli brát tak vážně a měli přidat pár frků pro necílovou skupinu. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle já můžu :) Sympatičtí herci, skvělá hudba a jednoduchá zápletka. Dala bych normálně 3*, ale na začátku mi zahráli můj oblíbený song (I Would Walk 500 Miles), takže musím hodnocení o jeden level zvýšit :) 4* a ráda si to někdy zopakuji :) EDIT: Na co jsem myslela?! Tohle je pro mě určitě za 5*. Mám ten film moc ráda. Od napsání komentáře jsem ho viděla mockrát a po shlédnutí druhého dílu se jen utvrzuji v tom, jak je tento film skvělý. 5*! :) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nevím, co všichni pořád mají proti popu. Jasně, filmy jako High School Musical jsou skutečně hudební brak, ale tady se naopak můžeme zaposlouchat do kvalitně zazpívaných písniček. Dějově je to sice jen průměrný příbeh zasazený do prostředí vysoké školy, ale pokud jde o Acappelly, tak jsem pro všemi deseti. Obdivuju lidi, kteří dokážou tvořit plnohodnotnou hudbu pouze svým hlasem a právě z tohoto důvodu jsem si film celkem užila. Navíc jsem ráda za odkaz na Snídaňový klub, který jsem neviděla, ale teď mám další tip na film, na který bych se ráda v budoucnu podívala. ~(3,3)~ ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance, promarněná šance, promarněná šance! Stopáž mohla být kratší alespoň o dvacet minut, prospělo by to. Ani choreografie nejsou nijak zvlášť převratné, i když tady nejde zrovna o tancování, ale při zpívání taky nemůže člověk stát jako dřevo. V podstatě je to o čekání na velkolepou finálovku, která to všechno nepodařené strčí do kapsy. Takle to fungovalo i u mě. Asi jsem se pořádně namlsala někde jinde a nebo už nepatřím mezi cílovku, na kterou se tenhle film zaměřuje. Ještě mám jednu výtku a to jsou dvě nechutné scény. Mě ten poblink stačil jednou. Po druhé už byl úplně zbytečný. Když to vezmu z druhé strany, tak jsou tu samozřejmě herečky, které tenhle canc táhnou velkou silou vzhůru, jistě Anna Kendrick je sympatická herečka, ale já mám na mysli hlavně osobu, která hrála tlusťošku Amy, tedy Rebel Wilson. Většina fórků stojí přímo na ní a ona se stará o zábavu. Ovšem , jako skupina se tyhle holky hledaly až se našly. Proti použitým písničkám nic nemám, i když můj šálek kávy to rozhodně není. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Během závěrečného soutěžního songu "The Barden Bellas" si účes Anny Camp dělá, co chce. Jednou jsou vlasy stažené, poté rozpuštěné a poté zase stažené, než je v závěru sama rozpustí. (glumka)
  • V českém dabingu v momentě, kdy Chloe (Brittany Snow) učí Stacie (Alexis Knapp) choreografii, lze slyšet anglické „no“ místo českého „ne“. (Krocka)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama