Reklama

Reklama

Až po uši

(seriál)
Trailer 3
Česko, (2014–2017), 13 h 21 min (Minutáž: 33–36 min)

Režie:

Jan Hřebejk

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Hynek Čermák, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Radek Holub, Jana Kolesárová, Lenka Krobotová, Stanislav Majer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Třináctidílný seriál, kterým společnost HBO Europe pokračuje ve vlastní české hrané tvorbě, režíroval Jan Hřebejk. Scénář napsaly Iva Klestilová a Tereza Dusová. Hlavní postavy vyprávění, které se milostně zaplétají v homosexuálních i heterosexuálních vztazích, ztvárnili oblíbení čeští herci a herečky. Seriál Až po uši začíná tam, kde většina seriálů podobného žánru končí. Nezanechává diváky stát na prahu domácností a ložnic, ale s nadhledem a humorem je zatahuje do koloritu vnitřních světů, kde mezi milostnými povyraženími prosakují na povrch obavy a traumata, před kterými hrdinové seriálu utíkají: matka alkoholička, nechtěně těhotná přítelkyně, ztracený otec, nevěrný manžel, sebevražda sestry nebo nešťastná láska. Všechna tato bolest se musí v něčem utopit: v sexuálních avantýrách, alkoholu nebo v práci. A za instantní řešení svých krizí musí samozřejmě každý také poctivě zaplatit. (HBO Europe)

(více)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (218)

cross 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem "jen" první sérii a vlastně mě docela bavila - chtěl jsem vědět, jak se budou charaktery postav vyvíjet, co všechno si ještě autoři vymyslí a jestli se potvrdí vše co jsem očekával... A dostal jsem co jsem čekal...všechno se potvrdilo do puntíku. I když ne vůbec špatně natočený seriál, který dokáže bavit i zaujmout herci a jejich postavami, ve skutečnosti je to stejná sra*ka jako všechny podobné mainstreamové domácí seriály. Neskutečná dávka nesmyslů, neuvěřitelných náhod a propojení postav pravděpodobných tak možná na zapadlé vesnici s 200 obyvatel graduje především v několika prvních dílech, aby pak na chvíli diváka ukolébala a na konci se znovu vrátila v plné síle. Divák kolikrát nechápe, jak tohle vůbec mohlo u Hřebejka nebo dramaturgů projít - vždyť to kolikrát až zabolí, jak ta hloupost bije do očí a jak se nejednou postavy chovají úplně proti jakékoliv logice... A i přesto jsem na to koukat vydržel a celkem se i těšil...se skřípěním zubů a nechápavým pohledem, **1/2 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První řadu jsem nedokoukal, nicméně druhou jsem z pracovních důvodů viděl celou. Je to nesnesitelně fádní, je to směšně umělé, něco jako Deník Dity P. mínus vaření plus snaha o to vypadat trochu jako Sex and the City. Všichni zúčastnění mají na víc a nechápu, proč to zastřešuje zrovna HBO. Prý to mají lidi rádi... no to potěš. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně to neberu jako dílo reflektující realitu. Je to klasická, kvalitativně nadstandardní soap opera, obohacená odhadem tak o 20 exteriérů. Lifestylovej časák převedenej na filmovej pás. Pro mě osobně bylo příjemný si v něm listovat do 10. dílu. Pak zvážněli, Milan přišel o erekci, ta nadbytečná kůže mu zkrabatila čelo a od té chvíle se jim z toho bohužel vytratila lehkost. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

První řada byla skvělá. Příjemný seriál s kvalitním obsazením a postavami, které si oblíbíte. Potěšily i krásné záběry na Prahu. Bohužel druhá řada se už tolik nepovedla. Téměř všechny postavy, které jste měli rádi, vám jsou ukradené a ty nové za moc nestojí. Adéla, Richard, Zdendův táta i Karlova máma, nikdo mě neoslovil. Taky jsem nepochopil, proč se do další řady dostala i Markéta, naprosto zbytečná postava. Navíc tam bylo i zbytečně moc Milana a upozadily se zajímavější postavy. Vztah Lindy a Adély se mi taky nelíbil. Velká škoda. Pokud by měla být třetí řada a vypadala by podobně, tak už radši ne. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Takový seriál je na naše území hoodně nadstandartní.Vše se točí pouze kolem vztahú a sexu.Moc povedené jsou vykusovačky Čvančarky a Kolesárky.Kolik asi holky dostali za tuhle podívanou.Nicméně musím říct že tahouny seriálu jsou A.Geislerová,J.Havelka,R.Holub .A.Geislerová si mě svojí rolí hoodně získala na svoji stranu:-)) ()

Galerie (184)

Zajímavosti (6)

  • Byt ve věži, který ukazuje pan Jiří (Jaromír Hanzlík) Šárce (Aňa Geislerová), a ze kterého se v 6.díle dívá na Šárka na všechny věže Prahy, je v Mostecké ulici na Praze 1. Tento byt užíval ve druhé polovině 20. století režisér Zdeněk Podskalský. (Nefra)
  • Když Karel (Radek Holub) opravuje Emě (Anna Polívková) pod stolem počítač, Ema má na stole zapnutý iMac od společnosti Apple, což je počítač tzv. AiO (vše v jednom) a klasické PC pod stolem tedy postrádá smysl. (Fash)
  • Natáčení seriálu, jehož tvůrci využijí vizuálně vděčných prostředí i malebných exteriérů české metropole, probíhalo 68 dnů. Poslední klapka má padla v listopadu 2013. (Zdroj: HBO)

Reklama

Reklama